• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Van Persi kao Kajt: Roterdam i titula - za kraj!

Autor mondo.rs

Slavni holandski napadač vraća se na mesto gde je sve počelo...

Dirk Kajt se u leto 2015. godine vratio u klub u kome je napravio "odskočnu dasku" za nastavak karijere i u maju 2017. radovao se osvojenoj titulu sa Fejnordom, a sličnu stvar želi da ponovi i Robin van Persi koji je i prve prave fudbalske korake napravio u roterdamskom velikanu.

Van Persi se nije najbolje snašao u Fenerbahčeu, koji je rad da ga ustupi nekom drugom klubu, a prvi se javio Fejnord koji želi svog nekadašnjeg đaka.

Realno je da Van Persi ove sezone ne pomogne Đovaniju van Bronhorstu i njegovim igračima u odbrani titule, pošto za PSV-om već zaostaju 14 bodova, ali ukoliko povrede ponovo ne "upropaste" sjajnog holandskog napadača - mogao bi tim sa "De Kajpa" i naredne sezone da pomrsi račune "filipsovcima" i "kopljanicima".

Holandski mediji prenose da je Robin na lekarskim pregledima i da bi trebalo da potpiše ugovor do kraja sezone 2018/19, a videćemo da li će i nakon toga ostati u fudbalu.

Van Persi je ove sezone za Fenerbahče odigrao samo 200 minuta fudbala pošto se dugo oporavljao od povrede kolena, a "težak ugovor" je Turke naterao da ga ustupe drugom klubu.

Sjajni špic je za Fejnord debitovao 2001. godine i za ovaj klub je odigrao 78 mečeva i postigao 22 gola pre selidbe u Arsenal. Pre dolaska u Fenerbahče igrao je i za Mančester junajted, a za reprezentaciju Holandije odigrao je 102 meča i postigao ravno 50 golova.

Ono što je zanimljivo jeste da se i Dirk Kajt u Fejnord vratio baš iz Fenera...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC