"Družila" se sa Putinom, Asanžom, Staloneom...

Autor:

Najpoznatija plavuša na svetu o susretima sa svetskim moćnicima

0
A- A A+

  Pamela Anderson (50) se čak četiri puta udavala, a poznata je po tome što je uvek otvoreno govorila o svom turbulentnom ljubavnom životu.

Ipak, opet je uspela da iznenadi javnost kada je u intervjuu sa Pirsom Morganom, nagovestila odnose sa Vladimirom Putinom, Džulijanom Asanžom i Silvesterom Staloneom, koji su možda bili malo dublji od prijateljskog.

Tokom intervjua, glumica i najpoznatija Plejboj zečica je otkrila da je ostala u kontaktu sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom nakon što ga je 2009. godine ubedila da zabrani lov na foke.

"Bila sam pozvana na njegovu inaguaraciju 2012. godine, ali nisam otišla, jer su tu postojale neke... Očigledno je da smo ponekad bili na istom mestu. Imam odličan odnos sa Rusijom", zagonetno je istakla Andersonova.

Pitanje novinara o navodnoj ljubavnoj vezi sa osnivačem Vikiliksa Džulijanom Asanžom je spretno izbegla, ali naglasila da su "uglavnom" dobri prijatelji. Ranije je o njihovom odnosu rekla: "Ne bih ga nazvala romantičnim, ali smo veoma bliski".

Što se tiče glumca Silvestera Stalonea, Pamela je ispričala da je pokušao da je zavede tako što joj je ponudio stan i automobil. Do konačnog dogovora nije došlo, jer je uz stan i automobil, lepotica morala da pristane i na to da bude u otvorenoj vezi i sa svim drugim damama u njegovom životu, što ona nije htela.

I dok je tokom svog života bila povezivana sa mnogim muškarcima, trenutno samo jedan ima njeno srce - fudbaler Adil Rami, s kojim trenutno živi u Francuskoj.

"On je fantastičan. Naravno da ga volim. Verovatno ne bi trebalo da pričam o tome. Užasna sam, nemam filter. Ali, to je što je. Srećna sam u Francuskoj", zaključila je Pamela.

Zvezda "Čuvara plaže" je prethodno bila udata za rokera Tomija Lija s kojima ima dva sina (Brendona i Dilana), pevača Kida Roka i igrača pokera Rika Salomona, za kojeg se bila udala u čak dva navrata.

Ostale vijesti