Mijailović i Vučelić suspendovani, ako...

Nisu kažnjeni samo klubovi, već i funkcioneri. Neki zaprijećenom suspenzijom iz fudbala, neki novčano.

Mijailović i Vučelić suspendovani, ako... Foto: MN Press S leva: Predsednik FK Partizan, Vučelić, predsednik FK Crvena zvezda, Mijalović i član rukovodstva crveno-belih, Cerović.

Fudbalski savez Srbijeoduzeo je bodove Crvenoj zvezdi i Partizanuzbog "rata saopštenjima", a njihovi predsjednici Svetozar Mijailović i Milorad Vučelić suspendovani na tri mjeseca iz fudbala, doduše uslovno.

Predsjednici Crvene zvezde i Partizana, Svetozar Mijailović i Milorad Vučelić uslovno su na tri mjeseca suspendovani iz fudbala ako ponove prekršaje.

Disciplinska komisija je, takođe, izrekla brojne kazne za druge klubove i pojedince zbog različitih izjava u medijima.

Generalni direktori Partizana Miloš Vazura i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela će zbog komentarisanja suđenja morati da plate 150.000 dinara.

Trener Vojvodine Ilija Stolica će morati da plati 200.000 dinara i suspendovan je jednu utakmicu zbog ponašanja na susretu protiv Mačve u srpskom prvenstvu.

Fudbalski klub Radnički iz Niša kažnjen je sa 80.000, a trener te ekipe Boban Dmitrović sa 50.000 dinara.

Crvena zvezda i Partizan su prethodnih mjeseci razmijenili brojne optužbe u saopštenjima za javnost, a u nekim slučajevima su se oglašavali i ostali klubovi iz Superlige.

Podržavate li ovakav tretman klubova za klevetanje?


Ostale vijesti