• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bambi Tošić: Ožegović je počeo da me sluša

Zoran Tošić se vratio u prvim tim crno-belih u punom sjajnu. Njegovim golovima, Partizan pobedio žilavi Čukarički. Poručuje navijačima: "Možemo da nadoknadimo prednost Čukaričkog, hoćemo Kup Srbije!".

 Bambi Tošić: Ožegović je počeo da me sluša Izvor: MN PRESS

Samo nekoliko dana posle poraza u prvoj polufinalnoj utakmicu Kupa Srbije (2:4), fudbaleri Partizana su ponovo odmerili snage sa Čukaričkim i ishod je bio mnogo povoljniji po crno-bele.

Zahvaljujući golovima Zorana "Bambija" Tošića u, zanimljivo, 18. i 81. minutu (a on na leđima na dresu nosi broj 7), Partizan je nekako slomio otpor žilavih "brđana", a posle meča, povremeni reprezentativac Srbije imao je interesantnu opasku o napadaču Ognjenu Ožegoviću (sa kojim je odličan prijatelj):

"Bilo je bitno da se vratimo na pobednički kolosek i revanširamo Čukaričkom pred revanš u kupu. Mogli smo da postignemo još nekoliko golova, primili smo jedan koji nas je uznemirio, na sreću - trgli smo se i zasluženo pobedili. Hvala Ožegoviću na odličnoj asistenciji, počeo je da me sluša. Svaka čast Saši Iliću, ponovo je pokazao koliko nam je bitan", rekao je Tošić.

Partizan i Čukarički će se za dve nedelje ponoso sastavi, u revanšu polufinala Kupa Srbije. Partizan mora da da dva gola a da ne primi nijedan, kako bi prošao u finale. Igra se na Dan pobede...

"Ubeđen sam da 9. maja možemo da pobedimo Čukarički sa dva gola razlike. Sve ćemo učiniti da obradujemo navijače i uđemo u finale. Hoćemo da osvojimo Kup!", uveren je Tošić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC