• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda stavila ruku na titulu!

Autor mondo.rs

Luka Adžić razbudio lidera i doveo ga na trijumf do osvajanja šampionskog pehara. Nemanja Radonjić golom ulepšao pobedu protiv Čuke.

 Zvezda stavila ruku na titulu! Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je na došla nadomak osvajanja titule!

Ekipa Vladana Milojevića pobedila je u manjem gradskom derbiju, odmakla Partizanu 12 bodova uz utakmicu više i definitivno će imati šansu da u nedelju, u Kruševcu, "overi" rekordni, 28. naslov prvaka.

ZVEZDA - ČUKARIČKI 3:0 (0:0)

Posle nezanimljivih 45 minuta na "Marakani", gde je trener "brđana" Nenad Lalatović doveo i sinove, obučene u dresove Zvezde, trener crveno-belih Vladan Milojević doneo je odluku koja je promenila i izgled i tok utakmice.

Mladi ofanzivac Luka Adžić dobio je šansu od 46. minuta i odmah je pokazao da je tu priliku i zaslužio.
U nekoliko prodora se zagrevao, a onda je u 69. minutu protrčao između Borisa Kopitovića i Miladina Stevanovića, pa stvorio El Fardu Benu idealnu šansu da pošalje loptu iza Nemanje Belića, za 1:0.

Čukarički je pokušao da odgovori, ali i dalje nije uspevao da stvori konkretnu priliku. U međuvremenu je ostao i bez štopera Đorđa Đurića, isključenog drugim žutim kartonom, koji je razljutio Lalatovića.

A, onda je Zvezda definitivno matirala goste sa Banovog brda.

Milan Rodić i Aleksandar Pešić odigrali su dupli pas na levoj strani šesnaesterca, stvorili dovoljno prostora Nemanji Radonjiću da primi loptu, da fintira Bogosavca i Kopitovića, a sa njima i Belića. Oni su otišli ulevo, a Zvezdin napadač je loptu poslao u desnu stranu mreže, za 2:0.

U toku je bio 77. minut i bilo je sasvim jasno da je domaćin sačuvao perfektan učinak u plej-ofu. Trijumf lidera potom je samo potvrdio Adžić, nagradivši sebe za dobar nastup golom iz slobodnog udarca, sa oko 20 metara.

Do kraja već odlučenog meča Milan Rodić dobio je drugi žuti karton zbog udaranja Nemanje Belakovića u duelu. Ni taj detalj, ipak, nije pokvario veče crveno-belima, koji su praktično već stavili ruku na titulu.

Teoretski, Zvezda bi i u ovom kolu mogla da postane šampion, u slučaju da Radnički pobedi Partizan. Ako se to iznenađenje ne dogodi, crveno-beli će imati prvu "meč loptu" u Kruševcu.

ZVEZDA: Borjan - Stojković, Le Talek, Babić (od 65' Frimpong), Rodić - Račić, Krstičić - Ben (od 79' Milijaš), Srnić (od 46' Adžić), Radonjić - Pešić

ČUKA: Belić - Stevanović, Đurić, Puškarić, Bogosavac - Drinčić, Kopitović - Milojević (od 67' Belaković), Kajević (od 82' Tedić), Belaković - Bojić (od 82' Vidosavljević).

Rezultati 33. kola:

plej-of

Crvena zvezda - Čukarički 3:0 (0:0)
/Ben 61, Radonjić 77, Adžić 83/

Spartak - Napredak 2:1 (1:0)
/Čečarić 15 - /

Voždovac - Vojvodina 2:1 (2:0)
/Mašović 4, 26 - Arsić 76/

četvrtak

Partizan - Radnički 18.00 (Arena sport)

Tabela: Crvena zvezda 48, Partizan (-1) 36, Spartak 34, Voždovac 30, Radnički (-1) 28, Čukarički 26, Napredak 26, Vojvodina 22.

*napomena: Crvena zvezda i Partizan kažnjeni su oduzimanjem dva boda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC