• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina se osipa, trener insistira na napadaču

Autor mondo.rs

Aleksandar Veselinović ima mnogo problema tokom priprema za novu sezonu

 Vojvodina se osipa, trener insistira na napadaču Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Vojvodina se priprema na Zlatiboru za novu sezonu, ali je veliko pitanje na koje će igrače, od onih koje sada ima na raspolaganju trener Aleksandar Veselinović moći da računa.

On insistira na dovođenju napadača, budući da dvojac koji ima na raspolaganju nema iskustvo.

"Nikola Gajić i Miloš Zličić su mladi i nedovoljno iskusni da bi mogli da preuzmu odgovornost u završnici, pa sam ljudima u klubu ukazao na taj nemali problem. Dobar špic potreban nam je kao ozeblom sunce i ako to hitno ne rešimo bojim se da ćemo ući u ozbiljne problem. Bez klasičnog špica dovodi se u pitanje sve ovo što smo radili u prethodnom periodu, ali i rešili kvalitetno na drugim pozicijama. Jer to je kao principo spojenih sudova", izjavio je za "Sportski žurnal" Veselinović.

Na meti je Bojan Matić, napadač Mačve, ali je njegov prioritet inostranstvo.

"Ima mogućih rešenja, i u Srbiji i van nje. Međutim, nevolja je što ti igrači ili nisu slobodni, ili su preskupi za nas. Ali, neću odustati. Dok ne nađemo špica, uporno ću kod rukovodstva kluba potencirati taj problem".

Dodatna briga je to što postoje ponude i za nekoliko igrača Vojvodine i veliko je pitanje je da li će ostati u Novom Sadu.

"Ne zna se da li ću na sve igrače koji imam na Zlatiboru moći da računam u novoj sezoni. Na primer, šta ako ostanemo bez Putinčanina? On ima ponudu iz inostranstva i priželjkuje takav rasplet. To bi bio ogroman gubitak pošto kompletna ideja u obe faze naše igre počiva na njemu. Ili situacija sa Radovanovićem. I za njega je zainteresovan inostrani klub, a i on sam želi da karijeru nastavi preko granice. Ako bi još otišli Putinčanin i Radovanović, to bi značilo da bi u ovoj pauzi osali bez sedmorice standardnih prvotimaca iz prethodnonog prvenstva. Mnogo je to, premnogo, teško nadoknadivo...", napominje Veselinović.

U međuvremenu, Putinčanin je i zvanično napustio Vojvodinu i prešao u ljubljansku Olimpiju gde će treći put u karijeri sarađivati sa Ilijom Stolicom, a "staroj dami" će pripasti simbolično obeštećenje od 50 hiljada evra. Kada je u pitanju Radovanović, on ima ponude iz Portugala i Francuske, a trenutno je bliže potpisu za drugoligaša Lans.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC