• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rajković hvali Radnički: Lalatović najjača karika

Autor mondo.rs

Golman Makabija iz Tel Aviva Predrag Rajković izjavio je da će u dvomeču kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Radničkog iz Niša odlučivati nijanse

 Rajković hvali Radnički: Lalatović najjača karika Izvor: MN PRESS
Predrag Rajković
Izvor: MN PRESS

Radnički iz Niša će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope odmeriti snage sa Makabijem iz Tel Aviva, za koji nastupa srpski golman Predrag Rajković, a na klupi sedi Vladimir Ivić.

Rajković kaže da će to biti neizvestan duel.

"Radnički ima dobar i iskusan tim. Poznajem dosta njihovih igrača i odlučivaće nijanse. Očekuje nas sjajna atmosfera u prvoj utakmici koja će se igrati u Tel Avivu. Tribine će verovatno biti ispunjene do poslednjeg mesta. Nišlijama sigurno neće biti lako u takvom ambijentu i zato mislim da smo u blagoj prednosti. Uveren sam da će i Čair biti pun, a to će za mene biti poseban motiv", rekao je Rajković.

On je ocenio da je najjača karika Nišlija trener Nenad Lalatović.

"Imam ogromno poštovanje prema njemu, jer mi je ukazao poverenje i dodelio mi ulogu kapitena Crvene zvezde, iako sam u to vreme imao samo 19 godina. Izuzetno ga cenim kao stručnjaka. Odličan je motivator, uvek je željan pobede i veoma je posvećen. Dobro zna da proceni protivnika i taktički uvek besprekorno pripremi ekipu. Zato nas očekuju veoma teške utakmice", naveo je čuvar mreže Makabija.

Izraelski tim je u pripremnom periodu odigrao tri meča i ostvario dve pobede i poraz, dok je u prvom kolu kvalifikcija za Ligu Evrope eliminisao mađarski Ferencvaroš (1:1, 1:0).

"Imamo dobru ekipu sa dosta novih igrača. Promenili smo i trenera pa će nam sigurno biti potrebno malo vremena za uigravanje. Ali, Makabi kao klub uvek ima najveće ambicije, a to su titule. Tako će biti i u ovoj takmičarskoj godini".

Na čelu stručnog štaba od ove sezone je Srbin Vladimir Ivić, a Rajković smatra da je jedno od najvećih pojačanja.

"Odlično se radi pod njegovim vođstvom. Pravi je stručnjak, a ono čime su svi u klubu oduševljeni je činjenica da je i sjajan čovek. Mislim da sa njim ove sezone možemo da napravimo velike rezultate", zaključio je Rajković.

Prvi meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Makabija i Radničkog igra se u četvrtak u Tel Avivu, a revanš je sedam dana kasnije u Nišu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC