Dragičević: Ostajem ovdje dok se ne uhapse ubice

Autor:

Davor Dragičević i članovi grupe “Pravda za Davida” napustili su prostor ispred zgrade banjalučke policije i vratili se na glavni trg u Banjoj Luci.

6
A- A A+

Davor Dragičević Foto: MONDO/ Dragana Božić

Dragičević tvrdi da će on prenoćiti, odnosno ostati na trgu, sve dok ne budu uhapšeni počinioci, kako kaže, ubistva njegovog sina Davida.

"Ostajem ovdje kod svog sina do 25. septembra i neću ići odavde. Samo da uhapse ubice. Ako to ne urade, mi ćemo poduzeti korake, jer sve ih znamo… ", ustvrdio je on.

Dragičević dao rok MUP-u

Davor Dragičević Foto: MONDO/ Dragana Božić

"Ja sam sinoć napustio svoju kuću dok sve i jedan saučesnik i ubica ne bude procesuiran i dok se ovaj predmet ne završi", istakao je Davor.

Dragičević i članovi grupe “Pravde za Davida” su od sinoć, nakon okupljanja članova grupe "Pravda za Davida“ na Trgu Krajine u Banjoj Luci, na kojem je došlo do verbalnog sukoba između Davora Dragičevića i osobe inicijala Đ.M., protestvovali ispred zgrade Policijske uprave Banja Luka.

Iz te uprave su ih upozorili da je okupljanje građana organizovano na prostoru koje nije određen za održavanje javnih skupova, a koji nisu ni prijavili.

"Istinu o smrti Dragičevića tražiti od Tužilaštva"

Ostale vijesti