• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stigao je naslednik omiljenog telefona (FOTO, VIDEO)

Autor mondo.rs

Premijum telefoni su sjajni, ali za one koji ne žele da daju previše novca ova serija, koja je dobila naslednika i kod nas, pokazala se kao pravi izbor!

 Stigao je naslednik omiljenog telefona (FOTO, VIDEO) Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Imati telefon, koji je najbolji u klasi je sigurno sjajna stvar, ali cena premijum telefona je problematična kategorija za neke korisnike. Razlozi su svakojaki - od toga da neko ne želi da izdvoji previše novca za telefon, do činjenice da neki, nažalost nisu u situaciji da daju novac za premijum uređaj. I u jednom i u drugom slučaju rešenje je središnji tržišni segment, odnosno pametan telefon srednje klase, sa nekim od premijum karakteristika.

Upravo takva je Huawei Mate Lite serija - oduvek popularna kod nas, jer nudi pouzdane telefone, koji se izdvajaju funkcijama, a cena ima je još uvek pristojna i pristupačnija mnogima, nego što je cena premijum telefona.

Huawei Mate 10 Lite je bio, i još uvek jeste, izuzetno popularan kod nas, kao jedan od omiljenih telefona svoje klase i jedan od najbolje prodavanih Huawei telefona, što zbog kvaliteta izrade, što zbog opcija, koje je nudio iznutra, a nasleđuje ga još lepši, brži i zanimljiviji model - Huawei Mate 20 Lite.

Došao je prilično iznenada, kao predvodnik nove Huawei Mate 20 serije, koja će biti predstavljena 16. oktobra u Londonu i detaljno smo ga upoznali u Berlinu, na IFA 2018 sajmu, a ovaj model je već dostupan i kod nas. Predstavili smo ga detaljno u tekstu Huawei Mate 20 Lite, a kompanija Huawei ga je već i zvanično predstavila kod nas, prvo u putujućoj “Huawei kocki“, a onda će i širom zemlje i regiona u redovnoj i prodaji kroz ponudu operatora.

Cena telefona je 420 evra i u odnosu na prethodnika donosi unapređene dvostruke kamere, nov dizajn, veći ekran, više memorije, noviji i brži AI čipset Kirin 710 i najnoviji Android Oreo 8.1 sa EMUI 8.2 korisničkim okruženjem. Ovaj telefon je dostupan u plavoj, crnoj i zlatnoj boji, sa staklenim dizajnom i inteligentnim Huawei servisima.

Huawei je napravio još jedan korak ka podizanju inovacija na viši nivo pozivanjem korisnika i svih, koji vole da vide šta je to novo u mobilnoj industriji, da iskuse #MagicBox - mesto gde se tehnologija pretvara u magiju, a koje je od 25. septembra dostupno svim građanima Beograda.

#MagicBox građani će moći da posete na tri lokacije:

- Airport City, 24. - 28. septembra od 10 do 18 sati
- Ulica Kneza Mihaila, 29. - 30. septembra od 11 do 21 sat i
- Shopping centar Ušće, 01. do 07. oktobar od 11 do 21 sat.

Posetioci magičnog karavana će biti u mogućnosti da učestvuju u Huawei aktivaciji i uđu u trku za glavnu nagradu - pametni telefon Huawei P20, a sve što je potrebno da urade je da slože zadati mozaik za što kraće vreme, uz što manje pokušaja, u roku od 3 minuta.

U nastavku su i specifikacije Huawei Mate 20 Lite.

Huawei Mate 20 Lite specifikacije:

- Ekran: IPS LCD FullView, 6.3 inča, 19:5.9, Full HD+ / 1.080 x 2.340, 409 ppi
- Procesor: Kirin 710 osmojezgarni sa AI opcijama + Mali-G51 MP4 GPU, GPU Turbo
- RAM: 4 GB
- Memorija: 64 GB + microSD do 256 GB
- Baterija: 3.750 mAh, brzo punjenje 9V 2A
- Zadnja kamera: Dual 20 MPx f/1.8 + 2 MPx, Full HD i 4K video, blic, HDR, detekcija lica, panorama, AI pomoć i podešavanja parametara
- Selfi kamera: Dual 24 MPx + 2 MPx, Full HD video, ulepšavanje i portreti, AI pomoć i podešavanja parametara
- Mere: 158 x 75 x 7.6 milimetara, 172 grama
- OS: Android 8.1 Oreo + EMUI 8.2
- Dodatno: GPU Turbo, USB Type-C, notch koji se može sakriti, skener otiska prsta, Bluetooth 4.2, GPS, NFC, otključavanje pogledom, aktivno potiskivanje buke, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac...
- Cena: oko 420 evra (nepotvrđena).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS