Musemić: Volio bih da ostanem u Sarajevu

Autor:

Husref Musemić, trener Sarajeva, još nije obavio razgovore s rukovodstvom osvajača "duple krune" u Bosni i Hercegovini o eventualnom produženju saradnje.

Musemić: Volio bih da ostanem u Sarajevu Foto: FENA/Almir Razić

Musemić očekuje da će u narednom periodu sjesti s čelnicima kluba i razmotriti produženje saradnje ukoliko se interesi kluba poklope s njegovim.

"Nismo imali vremena da razgovaramo o tim stvarima. Volio bih ostati u Sarajevu, ali još uvijek nije bilo riječi o tome. Bitno je da znam u kom pravcu Sarajevo želi da ide u narednom periodu, a onda da vidimo da li ću ja ići tim putem s njima ili ne", izjavio je šef struke "bordo" tima. 

Naglašava da isto tako ne zna koga će zadržati od postojećeg igračkog kadra, ali da će u narednom periodu, nakon perioda slavlja i odmora, Sarajevo početi pripreme za izazove u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gdje će pokušati ostvariti dobre rezultate.

"U sportu se uspjesi brzo zaboravljaju, stižu novi izazovi i utakmice. 'Dupla kruna' znači mnogo nama i navijačima. Drago nam je što smo ih obradovali i nadamo se da ćemo nastaviti tim putem", zaključio je Musemić.

Ostale vijesti