Kardašijanka PREBILA striptizetu!

Autor:

Šokantno otkriće - "skočila je na nju u hotelskoj sobi i počela da je mlati"!

0
A- A A+

Osramoćeni košarkaš Lamar Odom izdao je autobiografiju, u kojoj je bivšu suprugu Kloi Kardašijan optužio za nasilje nad - striptizetom.

Incident se navodno odigrao 2012, dok su njih dvoje još uvek bili u braku. Odom je tada bio u hotelu, gde je pozvao nekoliko striptizeta, a Kloi ga je tamo "prepala".

"Dobila je ključ od osoblja hotela, i njena majka je bila sa njom. Uletela je u sobu i skočila na prvu devojku koju je videla. Počela je da je mlati, us*ala je od batina," slikovito opisuje Odom u knjizi "Darkness to light".

Majka Kris, kao i obezbeđenje, pokušavali su da odvuku pobesnelu Kardašijanku, dok su se ostale striptizete razbežale, navodi on.

Košarkaš i rijaliti zvezda venčali su se 2009, a zbog njegovih neverstava i drogiranja rastali 2013. Kloi je 2015. pokrenula brakorazvodnu parnicu, koju je stopirala nakon što je Lamar zamalo umro posle "burnog" vikenda u Nevadi. Košarkašu je organizam kapitulirao pred tolikom količinom pića i droge i proveo je mesece u bolnici, nakon čega je ispočetka učio da hoda.

Tagovi:

Ostale vijesti