Rukometaši Drine najbolji promoteri Zvornika

Autor:

Drina je u prošloj sezoni u Prvoj ligi Republike Srpske zauzela prvo mjesto uz 53 boda, četiri više od Hercegovine iz Nevesinja, i izborila povratak u Premijer ligu BiH.

0
A- A A+
RK Drina Zvornik Foto: gradzvornik.org

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović čestitao je danas rukometašima i upravi Rukometnog kluba Drina osvajanje titule prvaka Republike Srpske i poželio im puno sreće na narednim takmičenjima, poručivši da oni na najbolji način predstavljaju grad.

"U ovoj ekipi su mladi ljudi koji odlično igraju i sjajno prezentuju svoj grad. Želim da tako i ostane", rekao je Stevanović na prijemu za rukometaše.

On je obećao da će Gradska uprava i u narednom periodu pomoći da Rukometni klub Drina funkcioniše na najbolji način.

Predstavnici Rukometnog kluba "Drina" poklonili su pehar prvaka Srpske Gradskoj upravi jer su prva seniorska ekipa koja je osvojila Prvenstvo Republike Srpske, nakon što je Zvornik stekao status grada.

Trener Rukometnog kluba Drina Milan Nedeljković zahvalio je Gradskoj upravi na čelu sa Stevanovićem za sve što čine za ovaj klub.

"Raduje nas da je Gradska uprava prepoznala naše sportske rezultate i da nas je izuzetno podržala ove godine. Potrudićemo se da na terenu pokažemo šta znamo i da ostvarimo što bolji rezultat u Premijer ligi", rekao je Nedeljković.

Ostale vijesti