• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Atletiko troši kao nikad: 120 miliona za Portugalca

Autor mondo.rs

Madriđani su spremni da odgovore na propisanu klauzulu i da dovedu traženog ofanzivca.

Posle "tihog" kraja sezone i rastankom sa nekoliko dugogodišnjih lidera (Antoan Grizman,Lukas Ernandez i Dijego Godin), Atletiko Madrid sprema se da uzdrma fudbalsko tržište.

Prema pisanju španske "Marke", klub sa stadiona "Vanda Metropolitano" spreman je da plati čak 120 miliona evra za najvećeg portugalskog talenda, Žoaa Feliksa iz Benfike.

Atletiko je mirno počeo prelazni rok i za sada doveo samo Felipea Monteira za 20 miliona evra, ali će ovakvim "napadom" na perspektivnog krilnog ofanzivca oboriti klupski rekord i verovatno uspeti u nameri, jer je Feliksova klauzula određena na 120 miliona.

Ako ovaj transfer bude realizovan, Toma Lemar ostaće drugi najplaćeniji igrač u istoriji Atletika, jer je prošle godine stigao iz Monaka za 72 miliona evra, kojim su "jorgandžije" kupile 70 odsto prava na njegov ugovora...

Feliks je rođen u novembru 1999. godine, može da igra kao krilo i ofanzivni vezista, a početkom juna je debitovao za "A" reprezentaciju Portugala. Njegov talenat odavno je poznat širom Evrope, pa bi pomalo bilo i iznenađujuće ako bi svoje znanje odneo na "Vandu" u konkurenciji drugih velikana, koji igraju ofanzivniji fudbal.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC