• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nula" na Kipru, pobjede Briža i Slavije u gostima

Autor mondo.rs

Klub Briž i praška Slavija ostvarili pobjede na gostovanjima i napravili veliki korak za grupnoj fazi Lige šampiona. APOEL i Ajaks igrali bez golova u Nikoziji.

 APOEL-Ajaks-0-0-plej-of-Lige-sampiona Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Djelovalo je da će u utorak uveče biti dosta golova na prve tri utakmice plej-ofa za Ligu šampiona, ali su na kraju ljubitelji fudbala mogli da vide samo dva pogotka i to jedan iz penala.

Udarcem sa "bijele tačke" Klub Briž je u Lincu stekao prednost protiv Laska i ima velike šanse da se i ove sezone domogne grupne faze Lige šampiona. Pobjedu Belgijancima obezbijedio je Hans Vanaken i to nakon skandalozne odluke poljskog sudije Marcinjaka da klasično klizanje i pad Luisa Openda okarakteriše kao faul Gernota Traunera.

Fudbaler LASK-a nije čak ni dotakao fudbalera Briža…

Ispostaviće se da je taj detalj u desetom minutu bio i ključni za rasplet na stadionu "Lincer".

Drugi pogodak viđen je u Klužu, gdje je istoimeni tim poražen od Slavije. Strijelac jedinog gola za Čehe bio je Lukaš Masopust. Vezni fudbaler Slavije sačekao je centaršut iz kornera na nekih 17-18 metara od gola i iz prve, kroz "šumu" igrača, pogodio mrežu rivala.

Kluž je imao veliku priliku u 79. minutu za izjednačenje, ali je udarac Francuza Abdela Omranija "sa kreča" odbranio Ondrej Kolar.

Ajaks ne samo da nije stekao prednost u Nikoziji protiv APOEL-a, već u revanšu neće moći da računa na isključenog Marokanca Mazrauija. Utakmica je završena bez pobjednika i bez golova.

U srijedu se igraju preostala tri duela, a svakako će biti najzanimljivije u Bernu, gdje Crvena zvezda gostuje Jang Bojsu. U preostala dva meča sastaju se Dinamo Zagreb – Rozenborg i Olimpijakos – Krasnodar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC