• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real pozajmio 12 igrača, Jović ne mrda iz Madrida

Autor mondo.rs

Najviše ih je u Primeri, a zanimljivo je da ni u jedan ugovor nije ubacio klauzulu o zabrani nastupa protiv njih.

Real Madrid privodi prelazni rok kraju i bez obzira na to što se "šapuće" o mogućem dolasku Nejmara, djeluje da je izvjesnije da bude novih odlazaka nego dolazaka u klub...

"Los blankosi" su potrošili više od 300 miliona evra na pojačanja ovog ljeta i vreme je za "punjenje budžeta", a s obzirom na to da je igrački kadar i više nego krcat - neki fudbaleri su morali da napuste "Santjago Bernabeu", makar to bilo na pozajmicu.

Zanimljivo, Real je trojicu mladih igrača (Andrej Lunjin, Horhe de Frutos i Havi Sančez) pozajmio Valjadolidu, čiji je vlasnik "njihov" Ronaldo, dok nisu samo oni u Primeri.

Borha Majoral je u Levanteu, Serhio Regilon u Sevilji, Martin Edegor u Real Sosijedadu, Oskar Rodrigez u Leganesu, dok je iznenađenje sa priprema, japanski fudbaler Takefuša Kubo, od danas novi član Majorke gdje će igrati sa srpskim fudbalerom Aleksandrom Sedlarom.

Uz njih, u prvoligašima su pozajmljeni i Dani Sebaljos (Arsenal), Hesus Valjeho (Vulverhempton) i Ašraf Hakimi (Dortmund), dok je u drugom rangu samo Luka Zidan (Rasing).

Zanimljivo, nijednom igraču u ugovor nije uključena klauzula o zabrani nastupa protiv matičnog kluba (što je nemoguće za međunarodne utakmice), pa ćemo u Primeri tako često gledati kako se igrači Reala trude da baš protiv Reala ostvare zapažen učinak...

Ono što je izvjesno jeste da na pozajmicu neće Luka Jović, pojačanje iz Frankfurta, koji je spekulacije španskih i srpskih medija demantovao u nedavnom intervjuu.

Posljednje informacije govore da bi Real Madrid mogao da uključi Luku Jovića u potencijalnu ponudu Pari sen Žermenu za Nejmara, uz novac i još jednog igrača, ali i njih treba uzeti s rezervom pošto dolaze od novinara Giljema Balaga koji više nema "toliki uticaj" kao nekada.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC