Bred Pit u filmu Ad Astra: Šta smo otkrili "tamo gore"?

Autor:

Film "Ad Astra" stiže u domaće bioskope premijerno 18. septembra

Bred Pit u filmu Ad Astra: Šta smo otkrili "tamo gore"? Foto: MegaCom film

Stigao je novi trejler za jedan od najiščekivanijih filmova ove godine "Ad Astra" sa Bred Pitom u glavnoj ulozi. Na svom putovanju do ivica solarnog sistema Roj (Bred Pit) otkriće mnoge tajne koje dovode u pitanje prirodu ljudskog postojanja, kao i naše mesto u kosmosu. 

Ovaj naučno fantastični triler smešten je u budućnost, a Roj će pokušati da pronađe nestalog oca, legendarnog astronauta, kog igra Tomi Li Džouns. Pored toga što su obojica astronauti, njihova sličnost ogleda se i u zajedničkom uverenju da se odgovori na sve životne zagonetke kriju duboko u svemiru.

Fantastičan spoj svemirske avanture i ne uvek savršenih međuljudskih odnosa zaintrigiraće čak i gledaoce koji nisu fanovi naučno fantastičnih filmova. U novom trejleru bliže ćemo upoznati glavnog lika i saznati delić priče filma "Ad Astra" (Per aspera ad astra) što na latinskom znači "Preko trnja do zvezda".

Pored Bred Pita i Tomija Lija Džounsa, sjajnu glumačku ekipu čine Liv Tajler, Donald Saterland i Rut Nega.

Pogledajte trejler filma koji će svetsku premijeru imati 20. septembra, a u naše bioskope će stići u distribuciji Megakom filma.

Izvor: YouTube/MegaCom Film

Tagovi:

Ostale vijesti