• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda: Evroliga paket za 5.000 dinara!

Autor mondo.rs

Nove pogodnosti za navijače KK Crvena zvezda...

 KK-Crvena-zvezda-Arena-godisnje-karte-Evroliga Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Košarkaški klub Crvena zvezda omogućio je navijačima kupovinu sezonskih ulaznica samo za utakmice Evrolige, u koju se srpski šampion vraća poslije jednogodišnje pauze.

"Želju da svi zainteresovani budu uz naš tim u velikim utakmicama koje očekuju crveno-bijele u Evroligi tokom jeseni, zime i proljeća, ali i da ponovo svijetu pošalju sliku pune Arene i podrške kakvu nema niko u Evropi na svom terenu – KK Crvena zvezda mts pokazuje i izuzetno povoljnom cijenom Evroliga paketa za nivo 400 koji za 15 utakmica u 'Štark Areni' iznosi – 5000 dinara", piše na sajtu crveno-bijelih.

Izvor: MONDO/KK Crvena zvezda


















Klub sa Malog Kalemegdana obavijestio je javnost da je novitet u odnosu na ponudu iz juna mjeseca, kada je kontigent ulaznica u pretprodaji razgrabljen - EVROLIGA PAKET.

Izvor: MONDO/KK Crvena zvezda


Odnosno, mogućnost kupovine paketa ulaznica za utakmice Evrolige koje Crvena zvezda igra u Areni. Novitet su i počasno mjesto "Premium”, VIP loža premium, i mogućnost kupovine paketa ulaznica za evroligaške utakmice u Areni - SKY BOX.

"O svim pogodnostima koje donose ta mjesta klub će detaljno informisati javnost prije početka prodaje sezonskih ulaznica koja zvanično startuje 2. septembra u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu i prodajnim mjestima klupskog partnera 'Ticket.rs'", navodi se na zvaničnom sajtu kluba.

Zvezda će u sljedećoj sezonu igrati preko 40 utakmica u Beogradu i biće domaćin u dvije dvorane, "Štark Areni" i renoviranoj hali "Aleksandar Nikolić".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC