• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žunić: Mediji tendenciozno prenijeli Dodikovu izjavu o Banjaluci

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Član Glavnog odbora SNSD-a Igor Žunić izjavio je Srni da su pojedini mediji tendenciozno i potpuno pogrešno prenijeli izjavu lidera SNSD-a Milorada Dodika kada je riječ o razvoju Banjaluke.

 Igor Žunić izjava Milorad Dodik Banaluka Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

"Pojedini mediji su, bez imalo profesionalne i moralne odgovornosti, naveli da je Milorad Dodik na konferenciji za novinare prijetio i građanima Banjaluke. To je apsolutna laž. Čak i nakon što su saopšteni izborni rezultati, predsjednik Dodik je čestitao svim izbornim pobjednicima i naglasio da naša partija uvijek poštuje izbornu volju birača", naglasio je sinoć Žunić.

On je podsjetio da je lider SNSD-a rekao da će skupštinska većina u Banjaluci, predvođena SNSD-om, nastaviti da sprovodi politiku jačanja i promocije svih vrijednosti i Banjaluke i Republike Srpske.

"Predsjednik naše partije je posebno naglasio da je skupštinskoj većini u Banjaluci stalo da grad funkcioniše i da se sačuva njen dobar imidž. Isto tako, naglasio je da će skupštinska većina podržati realizaciju predizbornih obećanja Draška Stanivukovića koja su za dobrobit svih stanovnika Banjaluke, a među kojima je i besplatan javni prevoz za učenike i penzionere", naglasio je Žunić za Srnu.

On je rekao da jeste iznenađenje, ali i razočaranje da kandidat SNSD-a Igor Radojičić nije dobio podršku svojih sugrađana, uprkos tome što je vlast u Banjaluci, predvođena SNSD-om, skoro dvije decenje maksimalno ulagala u Banjaluku i napravila moderan grad sa svim neophodnim sadržajima potrebnim za život današnjeg čovjeka.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Od parka Petar Kočić napravili ste ruglo

Zole

Rekao je da ON od Banjaluke napravio grad,baš suprotno seljboeri od grada naprave palanku

MONDO REPORTAŽE