• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kontrole MUP-a RS: U kafiću u Aleksandrovcu zatečeno 75 ljudi

Autor Dušan Volaš

Proteklog vikenda je izvršeno više kontrola u ugostiteljskim objektima u Republici Srpskoj, prilikom kojih je evidentirano jedno krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

 Kontrole MUP-a RS: U kafiću u Aleksandrovcu zatečeno 75 ljudi Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslovaRepublike Srpske su proteklog vikenda, kontrolišući poštovanje zaključaka Republičkog štaba za vanredne situacije na planu sprečavanja širenja virusa korona među stanovništvom, u ugostiteljskom objektu u Aleksandrovcu evidentirali krivično djelo nepostupanja po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

Na tom planu je u Srpskoj obavljeno više kontrola ugostiteljskih objekata, a službenici Policijske stanice Laktaši su u objektu u Aleksandrovcu zatekli ukupno 75 gostiju, saopšteno je iz MUP-a.

"O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci, koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije", navedeno je u saopštenju.

MUP Srpske poziva građane da nadležnima prijave neodgovorne pojedince ili grupe, koji svojim ponašanjem mogu da ugroze zdravlje ljudi.

Pripadnici MUP-a će, s ciljem zaštite zdravlja ljudi, a u skladu sa važećim zaključcima Republičkog štaba za vandredne situacije i preporukama Instituta za javno zdravstvo, i u narednom periodu nastaviti sa pojačanim aktivnostima čiji je cilj sprečavanje širenja virusa među stanovništvom, te sprovođenjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE