• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilić: Cilj amandmana pomoć ljudima koji učestvuju u borbi protiv virusa korona

Autor Dragana Božić

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić rekao je da je cilj skupštinske većine da amandmanima, koje je uložila na gradski budžet, pomogne ljudima koji su aktivno učestvovali, ali i dalje učestvuju u borbi protiv virusa korona.

 Mladen Ilić, skupština grada budžet Izvor: Mondo - Vedran Ševčuk

"Svjesni smo da će ova godina biti izuzetno teška i ovo je doprinos ljudima koji su učestvovali u borbi protiv virusa korona, ali i borbi za natalitet u našem gradu - porodiljama, koje bi trebalo da dobiju po 500 KM nakon poroda", rekao je Ilić novinarima u Banjaluci.

Ilić je rekao da skupštinsku većinu čine kvalitetni ljudi iz različitih dijelova realnog sektora, kao i medicinske i drugih oblasti, te da su kompetentni da razgovaraju o stavkama u budžetu.

"Sagledali smo sve aspekte i odlučili da u godini koja je svima teška i nepredvidiva u narednom periodu pokušamo direktno pomoći sugrađanima", rekao je Ilić.

On je istakao da amandmane nisu podneseni iz ličnog hira ili političkog prepucavanja, kao što druga politička opcija pokušava to predstaviti.

"Vjerujem da bi oni najviše voljeli da smo došli na sjednicu da podržimo onako loš prijedlog budžeta i na taj način svu odgovornost prebace na nas, ali tako nešto se neće desiti. Djelovali smo kroz amandmane, koji su svima dostupni i vidljivi i smatram da i druga strana treba da ih podrži, jer ne vidim kakav je to profil čovjeka koji može reći da ne treba da damo novčanu podršku za više od 5.000 zdravstvenih radnika, koji su stub zdravlja svih nas", rekao je Ilić.

On je naveo da su apsurdni komentari i stavovi gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića i članova njegove partije PDP-a da zbog ovih amandmana Banjaluka neće imati rasvjetu ili da se neće moći održavati saobraćajnice.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE