• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Gradonačelnik zabranio da se grad čisti"

Autor Siniša Stanić

"Treba nam odgovoran gradonačelnik, a ne neko ko samo obećava. Za vrijeme SNSD-a u Banjaluci je uloženo dvije milijarde KM što znaju stariji stanovnici ovoga grada", kaže Milorad Dodik

 Milorad Dodik, Draško Stanivuković, smeće, Banjaluka Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Lider SNSD-a Milorad Dodik, gostujući na RTRS-u, istakao je da su značajna sredstva ulagana u sve lokalne zajednice u Republici Srpskoj i da nema podjele na istočni i zapadni do Republike.

"Nemamo tu neke probleme, nego neodgovorne pojedince koji pokušavaju da kažu -`Sada sam nešto i do sada ništa nije valjalo i od sada što kažem će biti`. Pozivam sve ljude koji drže do politike koju vodim da se okupe oko ideje da nam se vrate svi naši članovi (SNSD) i da formiramo snažan blok u Republici Srpskoj, jer nas čekaju izazovi na nivou BiH", kaže Dodik.

On je podsjetio da su u Banjaluci do sada realizovani značajni infrastrukturni projekti, ali da se ne smije manipulisati građanima.

Možda će vas zanimati

Dodik je napomenuo da mu je cilj bio da Banjaluka bude glavni grad Srpske, da bude izgrađena kao snažan administrativni centar i da ima više zaposlenih nego prije posljednjeg rata.

On je naglasio da Banjaluka mora da živi i nastavi sa funkcionisanjem, te da se iz nje ne mogu slati loše poruke.

"Gradonačelnik Banjaluke (Draško Stanivuković) šalje loše poruke, a to je radio i prije nego što je izabran. Bez obzira na sve, SNSD će dobiti naredne izbore, jer se Republika Srpska uz naše vođstvo ekonomski razvijala i pokazala politički otpor", rekao je Dodik.

Prema njegovim riječima, Stanivuković je pokazao pravo lice u vremenu pandemije virusa korona, jer je za epidemiološke mjere rekao da su lakrdija.

Možda će vas zanimati

"Aktuelni gradonačelnik je doveo mafijaše u svoju kuću i slikao se sa njima. To ovaj grad ne primjeti. Boriti se protiv kriminala je u redu, ali ne smije se spekulisati. Kada govorimo o budžetu grada, pitam - ko je on da ga dobije? Budžet usvajaju odbornici i on mora da pregovara. Sve je učinio da do dogovora ne dođe i zabranio je da se grad čisti", kaže Dodik i napominje da će gradski budžet biti usvojen na prvoj sjednici Skupštine grada.

On je rekao da podržava odbornike u Banjaluci koji smatraju da prosvjetnim i zdravstvenim radnicima, porodiljama i privrednim organizacijama treba pomoći.

Dodik je ocijenio da su posljednji protesti u Banjaluci bili politički i pozvao građane da se vrate istinskim politikama koje znače integraciju i jačanje grada, jer, kako je naveo, Stanivuković promoviše samo sebe.

"Treba nam odgovoran gradonačelnik, a ne neko ko samo obećava. Za vrijeme SNSD je u Banjaluci uloženo dvije milijarde KM što znaju stariji stanovnici ovoga grada. Izgradili smo toplovod, Univerziteski klinički centar, Administrativni centar Republike Srpske i realizovali značajne projekte", rekao je Dodik.

(Srna, Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE