• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SDS o pomoći medicinarima: Zašto Banjaluka mora, a Prijedor ne?

Autor Dušan Volaš

Maja Dragojević Stojić, povjerenik Gradskog odbora SDS Prijedor, tvrdi da je razočarana činjenicom da zdravstveni radnici prijedorske bolnice nisu naišli na razumijevanje Gradske uprave u svom zahtjevu da, po primjeru Banjaluke.

 Pomoć zdravstveni radnici Prijedor Banjaluka SDS Izvor: MONDO

"Upravo je SNSD tražio od gradonačelnika Banjaluke da u budžet Banjaluke uvrsti jednokratnu novčanu pomoć medicinarima.Oni danas čine okosnicu vlasti u Prijedoru, ali na apel zdravstvenih radnika ostali su nijemi. Smatram to politikom dvostrukih aršina.

Jasno je da su amandmani poslužili kao obračun sa nekim ko razmišlja drugačije, a ne za iskrenu pomoć onima koji su na prvim borbenim linijama od početka pandemije", izjavila je Dragojević-Stojić, saopšteno je iz SDS-a.

Ona je naglasila da su upravo zdravstveni radnici širom Republike Srpske već duže od godinu dana daju svoje nadljudske napore u borbi sa pandemijom virusa korona.

"Ova pomoć medicinarima u Prijedoru sigurno bi značila svima u prijedorskoj bolnici, iako se na boljim uslovima rada i većim primanjima za radnike u zdavstvenom sektoru mora raditi sistemski, zaključila je Maja Dragojević Stojić.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mila

Zato što je Banjaluka centar i ima 10x veći pritisak najtežih pacijenata, ženo od ovaca

Zole

@Mila ti si svoj prutić i opančiće ostavila sigurno u nekom jarku kad si šljegla u grad,a izgleda da si i umislila da GOSPOĐA . Sačuvaj nas bože takvih .

MONDO REPORTAŽE