• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potvrđeno iz Vlade RS: Vučić u Banjaluci u četvrtak

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Delegacija Republike Srbije, predvođena predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, boraviće u posjeti Republici Srpskoj u četvrtak 22. aprila, saopšteno je iz Vlade RS.

 Posjeta Vučića Banjaluci Izvor: Vlada RS

Tom prilikom biće održana sjednica Vijeća za saradnju Republike Srpske i Republike Srbije, koje prati implementaciju Sporazuma o specijalnim i paralelnim vezama Republike Srpske i Srbije, na kome će biti analizirano ostvarenje dosadašnjih zajedičkih projekata i razmotreni planovi budućih projekata Srpske i Srbije, koji će se realizovati kroz ovaj sporazum.

Tokom posjete Republici Srpskoj predsjednik Vučić i premijerka Ana Brnabić sastaće se sa predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović, premijerom Republike Srpske Radovanom Viškovićem i predsjedavajućim i srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom.

Potvrđeno je da će u okviru posjete Vučiću biće uručeno priznanje Ključ grada Banjaluka, koje mu je dodijelila Skupština grada, kako je ranije i najavljeno.

Dodjela ovog priznanja Vučiću izazvala je sukob gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića i predsjednika Skupštine grada, Mladena Ilića oko toga ko treba da uruči Ključ grada.

Najavljeno je da će Vučiću Ključ grada predati Ilić dok je to ranije radio gradonačelnik Banjaluke. Ilić je na sjednici Kolegijuma Skupštine objasnio kako priznanja uručuje predsjednik Skupštine ili osobe koje on ovlasti s čim se Stanivuković ne slaže.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE