• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ujedinjena Srpska traži sastanak sa SNSD: Imamo previše vršilaca dužnosti na funkcijama

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Šef radne grupe Ujedinjene Srpske za pregovore sa koalicionim partnerima Konstantin Lazić izjavio je da će u narednih sedam dana biti održan sastanak sa SNSD-om na kojem će zatražiti da se utvrdi koaliciona platforma kako bi se zajedno izašlo na izbore.

 Sastanak Ujedinjene Srpske i SNSD Izvor: Mondo - Vedran Ševčuk

"U suprotnom, Ujedinjena Srpska će morati da zauzme određene stavove", rekao je Lazić novinarima nakon sjednice Glavnog odbora ove stranke u Doboju.

Navodeći da je Glavni odbor Ujedinjene Srpske danas usvojio izvještaj radne grupe za pregovore sa koalicionim partnerima, on je izjavio da nije sporna koalicija sa SNSD-om, već to što za dvije i po godine, koliko koalicija funkcioniše, nije sproveden koalicioni sporazum.

"Ako Ujedinjena Srpska ima osam odsto udjela u vlasti, mi tražimo da za toliko i odgovaramo", dodao je Lazić, izrazivši nezadovoljsto što je više od 800 kadrova ove stranke u statusu vršilaca dužnosti na funkcionerskim pozicijama. 

Formiranje radne grupe najavljeno je nakon nedavne sjednice Predsjedništva ove stranke.Lider Ujedinjene Srpske, Nenad Stevandić, rekao je da će na tom planu sve biti usaglašavano sa koalicionim partnerima, prevashodno SNSD-om.

On je naveo da treba napraviti analizu sa akcentom na poštovanje dogovora, dodajući da su imenovanja u vezi sa funkcionerima Ujedinjene Srpske u pojedinim slučajevima kasnila.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE