• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Begić skupštinskoj većini: Zašto ne pokrenete opoziv Stanivukovića?

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Ivan Begić pozvao je skupštinsku većinu, predvođenu SNSD-om da pokrene inicijativu za opoziv gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića, ako smatraju da on ne radi dobro svoj posao.

 Begić pozvao na opoziv gradonačelnika Izvor: PDP

"Povodom svakodnevnih kritika na rad nove Gradske administracije, bez ikakvog utemeljenja i realnog pristupa", navodi se u saopštenju PDP, Begić je pozvao skupštinsku većinu "da opozovu gradonačelnika Stanivukovića."

"Zašto skupštinska većina okupljena oko SNSD uporno kritikuje rad Stanivukovića, a ne želi da ga opozove? Ja da sam skupštinska većina koja ima mogućnost da opozove gradonačelnika za koga sam siguran da toliko loše radi, odmah bih to uradio," kategoričan je Begić.

Begić je, dalje se navodi, pozvao skupštinsku većinu da dovedu investitore, traže donacije, predlažu projekte i urade nešto za građane.

"Ako je Stanivuković problem, imaju načina da ga kazne, stave ponovo pred sud naroda i uzmu stvar u svoje ruke. Znaju oni da gradonačelnik ne pravi probleme u ovom gradu, nego rješava one koje su oni pravili 20 godina. Zato i ne pominju opoziv, jer znaju da bi Stanivuković imao veću podršku nego prije pola godine. Gospodo, opozovite gradonačelnika, pa da završimo i tu priču jednom za sva vremena," zaključuje Begić.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE