• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanivuković u Tuzli: Obišao pravoslavni hram i sastao se sa gradonačelnikom Imamovićem

Autor Dušan Volaš

Obilaskom Hrama Uspenja Presvete Bogorodice u Tuzli sa vladikom zvorničko-tuzlanskim Fotijem, započela je prva zvanična posjeta gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića tom gradu, saopšteno je iz Gradske uprave.

 Draško Stanivuković u Tuzli Izvor: Gradska uprava Banjaluka

"Drago mi je što sam imao priliku da razgovaram sa vladikom zvorničko-tuzlanskim Fotijem, te da se upoznam sa potrebama ovog hrama koji naredne godine obilježava 140 godina postojanja. Ja ću prvenstveno kao čovjek i vjernik biti tu da podržim obnovu našeg hrama koji je pretrpio određena oštećenja", rekao je gradonačelnik.

Tokom posjete Tuzli, gradonačelnik Stanivuković sastao se i sa gradonačelnikom tog grada Jasminom Imamovićem sa kojim je razgovarao o različitim vidovima saradnje iz oblasti kulture, sporta, privrede, ali i ekonomije.

"Zahvalan sam gradonačelniku, ali i građanima ovog prelijepog grada na gostoprimstvu. Vrijeme je da počnemo da govorimo jezikom kulture, turizma, privrede i ekonomije, uopšte jezikom saradnje. Privrednici iz Tuzle i Banjaluke treba da se povezuju, da jedni drugima otvaramo vrata. Drago mi je što mogu najaviti da će pojedini privrednici iz Tuzle investirati u Banju Luku, ali i obrnuto", istakao je gardonačelnik.

Gradonačelnik Stanivuković je zahvalio gradonačelniku i rukovodstvu Tuzle što su iskazali poštovanje prema njegovoj posjeti, ali i prema posjeti Njegovog preosveštenstva g. Fotija, čime šaljemo važnu poruku, te istakao da je zahvalan i gradu Tuzla koji je pomogao obnovu ovog hrama.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE