• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šarović najavio veliko spremanje u SDS-u

Autor Dušan Volaš

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović najavio je veliko spremanje u opštinskim i gradskim odborima, te poručio da politika stranke mora da se poštuje.

 206922286_610492649924466_4640648136519720032_n.jpeg Izvor: Vedran Ševčuk - Mondo

Šarović je naveo da će veliko pospremanje uslijediti s ciljem kadrovske konsolidacije i jačanja stranačke infrastrukture.

On je nakon današnje sjednice Glavnog odbora SDS-a istakao da je SDS demokratska stranka i da ne misle svi istim glasom, ali da svako mora da poštuje red i politika stranke.

Na pitanje da li je na sjednici bilo riječi o nezadovoljstvu poslanika ove stranke Davora Šešića sa stanjem u SDS-u, Šarović je novinarima u Banjaluci odgovorio da to nije stvar za društvene mreže, nije za objave, "Fejsbuk" stranice već za razgovore unutar stranke.

Šarović smatra da je velika šteta što nakon 25 godina od završetka rata "vaskrsava" visoki predstavnik, ističući da BiH sa OHR-om ne može mnogo naprijed.

On je naveo i da je SDS opredijeljen na očuvanje stečene autonomije Republike Srpske i Dejtonskog sporazuma, te jačanje njene stabilnosti i održivosti.

Šarović je istakao da je Glavni odbor izrazio najdublju zahvalnost zdravstvenim radnicima za trud i doprinos u spasavanju građana Srpske od virusa korona, ali da je zaključeno da je odgovor i Srpske i BiH na pandemiju "bio neodgovarajući".

Predsjednik Glavnog odbora Milan Milićević najavio je da će u narednom periodu organizovati nekoliko tematskih sjednica, dok je zamjenik predsjednika SDS-a Rado Savić rekao da je ova stranka danas pokazala jedinstvo i da je na dobrom putu konsdolidacije.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE