• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Višković: Nikome značka ili uniforma nije zaštita

Autor Dušan Volaš

Premijer Republike Srpske izjavio je danas da hapšenje pripadnika MUP-a RS zbog sumnje da su pružali pomoć licu za kojim je raspisana crvena potjernica Interpola pokazuje da u Srpskoj nema zaštićenih i da će odgovarati svako ko je napravio prekršaj.

 Višković: Nikome značka ili uniforma nije zaštita Izvor: Vlada RS

"Ja sam pristalica da se mora znati red i disciplina i, prema tome, nikome značka ili uniforma nije zaštita. To ne znači da će se stati na ovim ljudima, jer takvi poslovi se rade u kontinuitetu i radiće se i dalje", rekao je Radovan Višković.

Prema njegovim riječima, to je i znak da je Republika Srpska spremna i u stanju da se bori sa takvim izazovima i da niko nije zaštićen bez obzira gdje radi i koju funkciju obavlja.

"Bez obzira gdje ko radio i koju funkciju obavljao, da li nosi ili ne nosi uniformu, da li je ispektor ili policajac, ako je napravio prekršaj, za to će odgovarati", naglasio je Višković.

On nije komentarisao, kako je rekao, medijske napise i spekulacije o tome da su čelni ljudi MUP-a koji rade u Zvorniku uključeni u zaštitu narkodilera, rekavši da u MUP-u aktivno radi unutrašnja kontrola koja provjerava sve navode, pa i takve, objavila je Srna.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE