• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đokić o hapšenju člana SP-a: Ne treba politizovati

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik SP Petar Đokić izjavio je danas da hapšenje rukovodioca u Fondu za zaštitu životne sredine Republike Srpske Nebojše Lukića, koji je i član SP-a, ne treba politizovati i da nadležni organi treba da rade svoj posao.

 Hapšenje Nebojše Lukića člana SP Izvor: Mondo - Vedran Ševčuk

Đokić je izrazio uvjerenje da će se istragom doći do saznanja da li ima ili nema krivice, čija je i kakva krivica i od koga je potekla.

"Neka organi rade svoj posao i ovo pitanje ne treba politizovati. Ovo nema nikakve veze sa politikom. Ako je neko nesavjesno obavljao svoj posao, on će za to odgovarati, a ako nije ne treba mu tovariti odgovornost", rekao je Đokić novinarima u Banjaluci.

On je naveo da treba svakom pružiti priliku da dokaže svoju nevinost ako za to ima uslova.

Đokić je rekao da o Lukiću kao čovjeku i kao vrijednom i marljivom radniku u svom poslu može da kaže sve najbolje, a da će istraga utvrditi da li je on ili neko drugi negdje napravio grešku.

Rukovodilac odjeljenja za implementaciju međunarodnih projekata u Fondu za zaštitu životne sredine Nebojša Lukić uhapšen je juče u Banjaluci zbog korupcije.

Iz MUP-a Srpske je saopšteno da su juče slobode lišena lica čiji su inicijali N.L. iz Doboja i R.M. i M.M. iz Bijeljine zbog postojanja osnova sumnje da su izvršila krivična djela trgovina uticajem, zloupotreba službenog položaja i iznuda.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE