• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevandić: Paraobavještajno podzemlje iz Federacije razbija političko jedinstvo u Srpskoj

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je da je paraobavještajno podzemlje u FBiH sa nekim od predstavnika međunarodne zajednice već nekoliko dana angažovano na tome da razbije političko jedinstvo nakon nametnih odluka bivšeg visokog predstavnika.

 Stevandić paraobavještajno podzemlje Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Stevandić je istakao da se ni sa čim ne smije urušavati dostignuti nivo jedinstva u Srpskoj, te je apelovao da politički predstavnici komunikaciju ostvaruju između sebe.

On je napomenuo da na sastanku lidera stranaka nije dogovoreno sastajanje sa visokim predstavnikom za BiH, već da nema odustajanja od onoga šta su usaglasili i potpisali.

Pročitajte i ovo

"Mi u Republici Srpskoj treba da ostanemo jedinstveni i da pokažemo da smo demokratsko društvo i da dobro funkcionišemo i da nećemo dozvoliti da nas bilo ko posvađa", rekao je Stevandić novinarima u Banjaluci.

On je iznio i nezvanične informacije o mogućim pripremama incidenata i sukoba za koje bi bili okrivljeni Srbi ili institucije Republike Srpske, uz ocijenu da je mnogo toga na ispitu.

"Mi, građani Srpske, dokazujemo da smo odgovorno i samoodrživo demokratsko društvo sa institucijama spremnim na svaku vrstu izazova kako bi zaštitili prava, mir i demokratski poredak", rekao je Stevandić.

On je dodao i da najave koje je lider SDA Bakir Izetbegović uputio uz Fazlagića kule o osveti sadrže elemente tih provokacija.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE