• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanivuković ispred RTRS: Ovo je i protest i izvještaj Tima za reviziju (FOTO)

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković predstavio je ispred zgrade RTRS-a u Banjaluci najnoviji Izvještaj "Tima za reviziju" Gradske uprave. Skupu prisustvuje par desetina ljudi, stranačkih aktivista i građana kao i političari iz opozicionih stranaka.

 241751955_290223089123812_5332032989040094983_n Izvor: MONDO

Odbornik PDP Ivan Begić prvo je najavio govor Milana Radovića, povjerenika Gradskog odbora SDS u Banjaluci, a zatim se prisutnima obratio Draško Stanivuković.

Stanivuković je u svom govoru predstavio, kako je naveo, sumnjive podatke o poslovanju nekoliko preduzeća u vezi sa izgradnjom banjalučke ''Eko toplane'', a sa kojima su povezani vanredni profesor na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci, Siniša Kurteš i odbornik SNSD i bivši zamjenik gradonačelnika Banjaluke, Srđan Amidžić.

Iznio je određene podatke o gradnji toplane u naselju Starčevica i javnim nabavkama preduzeća ''Akvana.''

Odgovarajući na pitanja novinara, Stanivuković je rekao da Tim za reviziju radi u punom sastavu - jedan član tima je na godišnjem odmoru, a jedan na trudničkom bolovanju.

Stanivuković je rekao da ''ovo nije predizborni skup'', a da je on pozvao građane, te je ovo i protest i predstavljanje izvještaja Tima za reviziju.

Najavio je da će objekat ''Kajak terasa'' biti srušen u oktobru.

Ranije je najavljeno da se teme koje izvještaj obrađuje odnose na utvrđene nezakonitosti u Gradskoj upravi, ali i javnim preduzećima i institucijama kojima upravlja Grad.

Skup je počeo u 17.30 na parkingu ispred zgrade RTRS-a, a gradonačelnik je ranije istakao "da je ovo prvi Izvještaj "Tima za reviziju" koji će na licu mjesta moći da prate i građani Banjaluke.

Izvor: MONDO

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zis

On govori o firmama a ovi iz publike kažu ajmo ih objesiti, ajmo im uletjeti u firme itd. To govori o strukturi glasača koji ga slijede. Ja bih volio ako su krali da se daju jasni dokazi i da ih se najstrože kazni ali mi ovo djeluje kao šuplja priča a grad stoji. Vidjeli smo jedino maketu Palasa u ovih godinu dana. Ništa drugo nije urađeno

Sale

Bez ikakve zle namjere, očekivao sam više i konkretnije. Sad što ovaj ima 6 firmi i otkud mu tolika dobit on može reći Draško to je nauka završi fakultet pa ćeš i ti znati. Izlaganja moraju biti konkretnija a ne opširna i politički mitinzi a činjenica malo

Zole

Samo vi partijajajte ,ništa konkretno niste uradili za godinu dana PDP gradonačelnika

MONDO REPORTAŽE