• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borenović najavljuje tužbe za klevetu: "Smutljivci iz SNSD-a znaju samo proizvoditi kriminal"

Autor Dušan Volaš

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović oglasio se nakon poziva Gradskog odbora SNSD-a Trebinje da rukovodstvo PDP-a bude pritvoreno dok se ne dokumentuju navodi o njihovom kriminalu i korupciji.

 Borenović najavljuje tužbe za klevetu: "Smutljivci iz SNSD-a znaju samo proizvoditi kriminal" Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

"Danas, nakon press konferencije glavnog tajnika režima, potpuno je jasno da iza strašnih laži Slavka Vučurevića, koje graniče sa znanstvenom fantastikom, stoji SNSD. Jedino što čudi je da su kreativnost u projektiranju konstrukcija podigli na nešto višu razinu, dodajući trilerskim elementima neistinama kojima se godinama pokušavaju boriti protiv PDP-a", rekao je Borenović .

Borenović kaže da će sve što su Vučurević i njegovi režimski partneri govorili prethodna dva dana morati obrazlagati na sudu.

"Za ove morbidne laži bit će podignute tužbe za klevetu. Smutljivci iz SNSD-a znaju samo proizvoditi kriminal, korupciju i plasirati gnusne neistine, protiv kojih se borimo i protiv kojih ćemo se boriti svim legitimnim sredstvima", zaključuje Borenović.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE