• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Begić objavio da napušta politiku i PDP ''zbog privatnog snimka''

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Odbornik PDP Ivan Begić objavio je na Fejsbuku da predaje odborničkim mandat, napušta politiku i Partiju demokratskog progresa.

 Ivan Begić napustio PDP i politiku zbog snimka Izvor: Mondo - Vedran Ševčuk

Begić tvrdi da je danas na društvenim mrežama pušten njegov privatni snimak zbog kojeg je ucjenjivan i zbog kojeg mu je narušeno zdravlje, a kaže da je trpio pritiske i prijetnje.

''Nakon mjeseci ucjena, psihičkog maltretiranja i prijetnji, danas je pušten moj privatni snimak koji se preko stranačkih baza naših protivnika šalje građanima i širi društvenim mrežama. Zbog istog snimka traženo mi je pola miliona KM, a zbog pritisaka i prijetnji koje trpim moje zdravstveno stanje se naglo pogoršalo. Zbog svega toga danas sam ponovo kod psihijatra i ne osjećam se dobro. U politiku sam ušao čista srca i iskrenih namjera, ali prljava igra političkih protivnika više ne bira sredstva. Moj privatni video snimak poslali su mojim prijateljima, a najviše boli činjenica da su snimak poslali mojim roditeljima kojima je ozbiljno narušeno zdravstveno stanje. Oštro demantujem da video ima veze sa mojim saradnicima niti bilo kom iz javnog života. Iako smatram da svako ima pravo na privatni život, svjestan sam odgovornosti koju imam kao javna ličnost, zbog toga se povlačim iz politike, predajem mandat odbornika i napuštam PDP", napisao je Begić.

On je sredinom prošlog mjeseca Mondu izjavio da se povukao iz politike zbog narušenog zdravstvenog stanja, ali se pojavio na sjednici Skupštine Grada na kojoj je usvojen rebalans budžeta.

Povezano

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE