• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNSD Gradiška počastili građane tortom i čajem: Za štandom i dekanesa banjalučkog FPN-a

Autor Nikolina Damjanić

Članovi Mladih socijaldemokrata i Aktiva žena Gradskog odbora SNSD Gradiška danas su povodom Dana Republike Srpske i njenog 30. rođandana na štandu na Trgu Veljka Čubrilovića počastili građane tortom, slatkišima i toplim čajevima.

 snsd gradiška počastili građane Izvor: SNSD Gradiška

Rođendansku tortu ukrašenu motivom zastave Republike Srpske presjekola je predsjednik Gradskog odbora SNSD Gradiška Zoran Adžić, koji je istakao da je gradiški SNSD uvijek uključen u svečanosti obilježavanja Dana Republike.

Predsjednik Aktiva žena SNSD Renata Obradović Popović rekla je da su za svoje sugrađane pripremili tortu, slatkiše i domaći čaj gradiškog "GalenFarma", te da na ovaj način i svim građanima Republike Srpske šalju pozdrave iz Gradiške i čestitke povodom Dana Republike Srpske i njenog 30. rođendana.

Na štandu se našla i dekanesa Fakulteta političkih nauka i poslanik u NSRS Ranka Perić Romić.

Predsjednik Gradskog odbora Mledig socijaldemokrata Bojan Dobrijević istakao je potrebu jedinstva u vremenu kada je Srpske izložena velikim pritiscima, te pozvao građane da istaknu zastave Republike Srpske na svojim domovima.

Čestitka za 30. rođendan Republike Srpske stigla je i iz Opštinskog odbora SNSD-a u Kozarskoj Dubici.

Predsjednik ovog odbora Rankica Marelj čestitala je Dan Republike institucijama i zvaničnicima Srpske, istakavši da 30 godina treba da bude podsticaj da se zajednički doprinese da svaki naredni 9. januar Republika dočeka bolja, uspješnija i razvijenija.

"Na ovaj jubilej smo ponosni i želimo da zajedničkim doprinosom naša Republika jača i razvija se za naraštaje koji stasavaju. Svaki naredni dan treba da se držimo prioriteta, a to je očuvanje institucija Republike Srpske, kao najvažnijeg zadataka. To dugujemo svima koji su uzidali živote u temelje Republike i onima koji će u budućnosti ovdje živjeti", navodi se u čestitki.

Ona je zahvalila republičkom rukovodstvu za pažnju i podršku koju posvećuje toj lokalnoj zajednici kao dijelu Republike.

Republika Srpska danas proslavlja 30 godina postojanja.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Eto kao oni nisu imali kolača za Božić pa čekali milosti SNSD-a

MONDO REPORTAŽE