• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ministar Vojin Mitrović u Banjaluci izgubio torbicu sa 20.000 evra

Autor Dragana Božić

Ministar transporta i komunikacija BiH Vojin Mitrović izgubio je u četvrtak u Banjaluci torbicu sa ličnim dokumentima, platnim karticama i 20.000 evra, saznaje portal Insajder.in.

 Srn2021-11-28_1236429_0.jpg Izvor: Srna/Miro Pejić

Mitrović je potvrdio za ovaj portal da je torbicu sa novcem i ličnim dokumentima zaboravio u ugostiteljskom objektu Veliki Getsbi, ističući da se “jednostavno tako htjelo”.

“Trebao sam da idem za Beograd da dam kaparu za stan i iz tog razloga sam kod sebe imao 20.000 evra, inače nikada uza se ne nosim previše keša, a kamoli toliko. Imao sam i veliku torbu i dao sam je vozaču, a mala torbica u kojoj je bio taj novac, moji i suprugini dokumenti, diplomatski pasoš i sve platne kartice ostala je na stolu. Obično plaćam karticom, ali eto kad se hoće, tada sam izvadio keš iz džepa i platio, a torbica je ostala. Tek kasnije kada smo već bili u automobilu primijetio sam da nema torbice i odmah smo se vratili, ali torbice nije bilo. Prijavio sam sve policiji, oni su valjda pregledali nadzorne kamere, ali nisam dobio informacije da li su na kamerama vidjeli šta se desilo sa torbicom. Šta da radim, desilo se to što se desilo, nadam se da će policija da pronađe lopova, ali da sam optimista – nisam”, kaže iskreno Mitrović.

Iz MUP-a Srpske za Insajder je potvrđeno da je “lice V.M. prijavilo da je u četvrtak, 3. marta, u jednom ugostiteljskom objektu u Banjaluci zaboravilo torbicu sa ličnim stvarima i novcem i da se preduzimaju operativne mjere i radnje da se pronađu nestale stvari”.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

.,.

Ministar ide sluzbenim autom i vozacem u Beograd,radi privatnih stvari.On zlopotrebljava svoj polozaj kao i Bisera.Lijepo se vozati na racun građana ministre.

Petar

Pa kako stan u Beogradu sad, zar gospodin nije trebao kupiti stan u Sarajevu tamo su mu sefovi

8. Xy

Eto i ja cu otici u Sbiju, kaparisati stan...Radim preko 30 god. visoka stručna sprema, živim u roditeljskoj kuci, ali nemam ni za kaparu, a kamoli za stan. Žao mi je ministre, ali niko normalan ne nosi 20 000 evra u torbici, osim ako izbjegava regularan protok novca.

Zole

Političari polako beže za Srbiju

MONDO REPORTAŽE