• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlica: Ubistvo Bašića podsjeća na vrijeme kada su kriminalne organizacije harale Srpskom

Autor Nikolina Damjanić

Član Predsedništva PDP-a Milenko Mihajlica poručio je da je šokiran ubistvom načelika krim-policije PU Prijedor Radenka Bašića, te da očekuje da se što prije nađe izvršilac, nalogodavci i motiv ubistva.

 Milenko Mihajlica o ubistvu Radenka Bašića Izvor: YouTube - printscreen

Mihajlica napominje da kada stradaju oni čiji je zadatak obračun sa kriminalom to unosi dodatni nemir i nesigurnost kod građana.

Mihajilica kaže da ovaj događaj podsjeća na ranije teško vrijeme kada su kriminalne organizacije harale Republikom Srpskom.

"Takvo vrijeme nam se ne smije nikada ponoviti. Da bi to osigurali, potrebno je da na čelo policijskih organa dođu ljudi koji imaju nultu stopu tolerancije na organizovani kriminal i čija je stvarna misija obračunavanje sa mafijom. Trenutno nije tako i nakon saznanja da se u Republici Srpskoj nalaze pripadnici kavačkog i škaljarskog klana, pa i u društvu policijskih inspektora, današnje ubisto unosi dodatnu strepnju. Sada je na potezu Republičko javno tužilaštvo, od kojeg očekujemo profesionalnu istragu",  rekao je Mihajilca.

Podsjećamo, načelnik sektora kriminalističke policije u Prijedoru, Radenko Bašić, ubijen je jutros u naselju Pećani u tom gradu. Prema nezvaničnim informacijama ubica mu je pucao s leđa i izgubio se u nepoznatom pravcu. Grad je blokiran, a policija kontroliše i druge gradove i putne pravce na zapadu Srpske

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE