• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gradska skupština jednoglasna: Aleksandar Vučić počasni građanin Gradiške

Autor Dušan Volaš

Gradiška Skupština grada donijela je danas jednoglasnu odluku da povodom Dana grada - 24. aprila Povelju počasni građanin Gradiške dodijeli predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

 Vučić počasni građanin Gradiške Izvor: Vedra Ševčuk, mondo.ba

Zamjenik gradonačelnika Gradiške Dragana Ilić rekla je da je ovo posebno priznanje znak zahvalnosti predsjedniku Srbije jer je, zajedno sa Vladom Srbije, pomogao da se realizuju brojni projekti, a najznačajniji među njima su izgradnja Doma kulture "Srbija" u Novoj Topoli, te dječijeg vrtića u prigradskoj mjesnoj zajednici Brestovčina koji će biti otvoren u subotu, 23. aprila.

Za realizaciju ova dva projekta Srbija je donirala ukupno 750.000 evra.

Ilićeva je navela da je Skupština grad odlučila da povelje budu uručene Gimnaziji Gradiška povodom 100 godina postojanja i izuzetnih rezultata u oblasti obrazovanja i Radani Vili Stanišljević za izuzetan doprinos u oblasti prosvjete i kulture.

Zahvalnice su dodijeljene Božici Živković Rajilić za izuzetne zasluge u očuvanju istine o odbrambeno-otadžbinskom ratu, Mirjani Šinik Kajzer za izuzetne zasluge u oblasti zdravstva i Miodragu Živanoviću za izuzetne zasluge u oblasti humanitarnog rada.

Za postignute rezultate u oblasti privrede zahvalnice su dodijeljene IBM "Mehanizmi B", "Tapetariji Nikolić" i Privrednom društvu "Mulalić".

Povelje i zahvalnice biće uručene na svečanoj akademiji koja će povodom Dana grada biti održana u subotu, 23. aprila u Kulturnom centru Gradiška.

SRNA

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE