• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijer Višković: Dojave o bombama šalju bolesni umovi

Autor Nikolina Damjanić

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da dojave o postavljenim bombama u Srpskoj šalju bolesni umovi kojima pod hitno treba da se stane ukraj, odnosno da se otkrije odakle stižu, ko stoji iza njih i šta se želi postići.

 Višković o bombaškim dojavama Izvor: Srna

Višković je rekao da to prelazi priču o hakerima, te da je razgovarao sa ministrom unutrašnjih poslova Draganom Lukačom, koji je u Briselu, te tražio da upozna evropsku administraciju o tome kako bi svi uložili napor da se otkrije sa kojih adresa i sa kojom namjerom dolaze te morbidne poruke.

"To mogu da rade samo bolesni umovi, ali mi kao institucije moramo da odgovorimo. Ne vrijedi se više baviti posljedicama, krajnje je vrijeme da se počnemo baviti uzrocima, a to su da se otkriju adrese odakle dolaze, sa kojom namjerom, ko stoji iza tih poruka i šta se želi postići sa tim porukama", rekao je Višković novinarima u Nevesinju.

On je naveo da je jutros zbog dojave koja je došla na mejl Univerzitetskog-kliničkog centra Republike Srpske morala da se provede zakonom propisana procesudra, odnosno da se prazni Klinički centar.

(SRNA)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE