• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvaničnici Srpske uputili saučešće narodu Crne Gore

Autor Dragana Božić

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je saučešće narodu Crne Gore, ističući da je duboko potresena viješću o tragediji koja se dogodila na Cetinju u kojoj su nedužni građani, među kojima i djeca, tragično izgubili život.

 Zvaničnici Srpske uputili saučešće narodu Crne Gore Izvor: Srna/Borislav Zdrinja

"Ne postoje riječi koje mogu da kvalifikuju ovaj bezumni i neobjašnjiv čin pojedinca", navela je Cvijanovićeva u telegramu saučešća.

Cvijanovićeva je u ime građana Republike Srpske i u svoje ime uputila najiskrenije saučešće porodicama stradalih i narodu Crne Gore, a povrijeđenima želje za što skoriji oporavak.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je saučešće porodicama ubijenih i građanima Crne Gore, ističući da je duboko potresen i užasnut viješću o strašnoj tragediji koja se dogodila na Cetinju.

"Iskreno i najdublje saučešće upućujem porodicama ubijenih i građanima Crne Gore, a povrijeđenima želim brz i uspješan oporavak", napisao je Dodik na "Tviteru".

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je telegram saučešća premijeru Crne Gore Dritanu Abazoviću povodom tragedije na Cetinju i poručio da svi u Republici Srpskoj istinski saosjećaju u bolu sa porodicama stradalih.

"Duboko sam potresen i ožalošćen viješću o stravičnom zločinu na Cetinju, u kojem su nedužni građani, među kojima i djeca, tragično izgubili živote. Ova nezapamćena tragedija duboko je potresla sve nas u Republici Srpskoj i, u ovim teškim trenucima, istinski saosjećamo u bolu sa porodicama stradalih", navodi Višković.

Višković je najdublje saučešće izrazio u svoje i u ime Vlade Republike Srpske, objavljeno je na "Tviteru" Vlade Republike Srpske.

"Molim Vas da izraze našeg saučešća prenesete porodicama nastradalih, a povrijeđenima želje za što brži oporavak. Naše misli i molitve su sa njima", ističe se u telegramu upućenom Abazoviću.

Tridesetčetvorogodišnji Cetinjanin V.B. ubio je juče na Cetinju iz lovačke puške desetoro ljudi, među kojima i dvoje maloljetne djece, potvrdio je direktor Uprave policije Crne Gore Zoran Brđanin. 

(Mondo/Srna)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE