• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šarović: Građanima nudimo prosječnu platu od 1.800 KM

Autor Dušan Volaš

Kandidat SDS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH obrazložio je politiku koju će predstavljati u izbornoj kampanji.

 206922286_610492649924466_4640648136519720032_n.jpeg Izvor: Vedran Ševčuk - Mondo

"Razvoj i samo razvoj je jedina riječ koji ću izgovarati svakog dana, uz to da ću štititi Republiku Srpsku i da je ona ispred svega. Ali razvoj ide zajedno sa tim i to je dio te politike", poručio je Mirko Šarović.

Naš program je Republika Srpska, rekao je Šarović i dodao: "Želimo da jod oktobra učinimo boljim mjestom za život".

"Naša Republika Srpska 16 godina čeka da nadoknadi izgubljeno, da povrati povjerenje i nadu u bolju budućnost. Ja snažno vjerujem u takvu Republiku Srpsku i znam šta treba da radim i za to sam se kandidovao za srpskog člana predsjedništva Bosne i Hercegovine", rekao je Šarović.

On je poručio da politika u kojoj partijska knjižica znači sve, a znanje i pošten rad nisu vrijednosti koje se cijene, mora biti poražena na ovim izborima. Dodao je da se Srpska nalazi u socijalnoj, ekonomskoj, političkoj i svakoj drugoj krizi, čiji kraj se ne nazire, te da oni koji su doveli do krize traže sada novu šansu, koju ne smiju dobiti.

"Ja sam siguran i vjerujem u to da je SDS sposoban da u prvom mandatu obezbijedi prosječnu platu od 1800 maraka u Republici Srpskoj. Svi treba da razmisle da li žele da imaju takvu prosječnu platu, ili da im vlast pred izbore dijeli 100 maraka kao milostinju. To je naša poruka koju šaljemo svim biračima", rekao je Šarović.

Šarović je dodao da će SDS voditi računa o svim kategorijama stanovništva, od školske djece do penzionera, ali da ovom prilikom posebno želi da se obrati borcima.

"Posebno to želim da naglasim, kao predsjednik SDS – nećemo iznevjeriti borce. Ispoštvaćemo ono što smo obećali. Borački dodatak, prioritetno zapošljavanje porodica palih boraca i njihovo stambeno zbrinjavanje, to su detalji našeg programa. Borci će biti u fokusu i prioritet pri rješavanju, kada preuzmemo vlast drugog oktobra", istakao je Šarović.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vaske

Od čega đžiberu.

XJB3

Laž

Čiko, Obilićevo

Dodik barem daje konkretno, ovaj virtuelno, još uz obećanje ide pride i predizborni flajer

MONDO REPORTAŽE