• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvijanović: Od ispravnih politika zavisi dalji razvoj Srpske

Autor Dragana Božić

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je večeras da se političari mjere po tome šta ostavljaju iza sebe i da od ispravnih politika zavisi dalji razvoj Republike Srpske.

 Srn2022-9-6_193665_0.jpg Izvor: Srna

"Od ispravne politike zavise kilometri auto-puteva, penzije, plate, besplatne studije, studentski domovi, podsticaji u poljoprivredi, borački dodaci, vrtići, škole i zdravstvo, a Republika Srpska i sve to je sigurno sa SNSD-om", poručila je Cvijanovićeva na predizbornoj tribini SNSD-a u banjalučkom naselju Česma.

Ona je upitala odakle pravo nekom ko apsolutno ništa nije uradio za Republiku Srpsku da bilo šta kritikuje.

"Ono po čemu se mjerimo, je ono što ostavljamo iza sebe. A konstantno ostavljamo mnogo. Neka svako cijeni po onom kako je bilo, kako je sada, i neka dobro razmisli kako će u budućnosti", istakla je Cvijanovićeva.

Nosilac kandidatske liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Vlado Đajić rekao je da SNSD ima mnogo razloga da pobijedi, da nastavi da gradi i sačuva ono što je do sada izgrađeno.

"Svaki kandidat sa naše liste je dostojan predstavnik naroda u Republici Srpskoj", naglasio je Đajić i zahvalio Cvijanovićevoj za podršku i sve što je učinila za Republiku Srpsku.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike iz ove izborne jedinice Nevena Todorović rekla je da su u posljednjih 20 godina u naselju Česma urađeni veliki projekti.

"Borili smo se za ambulantu koju su i dobili. Imamo obavezu da nastavimo sa ulaganjem u sva naša naselja. Samo od 2014. godine u naselje `Česma` je uloženo više od 15 miliona KM", navela je Todorovićeva.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike u Izbornoj jedinici tri Zorica Kuzmanović Vasilić istakla je da je sve što je izgrađeno širom Republike izgradio SNSD.

"Samo sa SNSD-om možemo naprijed jer smo samo tako sigurni", poručila je Vasilićeva.

(Srna)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE