• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šarović: Jasno da iza Zeljkovića stoje mnogo "krupnije ribe"

Autor Dušan Volaš

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović oglasio se saopštenjem povodom podizanja optužnice protiv bivšeg direktora Instituta za javno zdravstvo Branislava Zeljkovića i još četvorice osumnjičenih.

 206922286_610492649924466_4640648136519720032_n.jpeg Izvor: Vedran Ševčuk - Mondo

Tvrdi da je podizanje optužnice protiv Zeljkovića i ostalih samo kap u moru neriješenih sumnjivih poslova provođenih za vrijeme ove vlasti, posebno u aferi "Kovid ugovori".

"Hapšenje ove grupe nije dovoljno da opere ruke vlasti od ovih spornih poslova jer jasno je da iza Zeljkovića stoje mnogo ‘krupnije ribe'. Ali klupko se odmotava i sve korupcionaške afere posebno ove nastale na muci naroda u vrijeme pandemije, vrlo brzo će biti razotkrivene i to je jedna od prvih stvari koje ćemo pokrenuti odmah nakon preuzimanja vlasti - specijalno tužilaštvo će raditi svoj posao i hapsiće se svi koji su grubo zloupotrijebili svoje pozicije", istakao je Šarović.

Podsjetio je da nije tako davno bilo kada je Zeljković uhapšen i kada je vlast osuđivala hapšenje i davala neprimjerene izjave.

"Danas imamo potvrđenu optužnicu protiv Zeljkovića", ističe Šarović.

On kaže da bi ljudi iz vlasti, umjesto što ćute i prave se da se to njih ne tiče, morali odgovoriti građanima, a posebno predsjednica Željki Cvijanović, gdje je sporna lista javnih nabavki koju je javno, pred NSRS, obećala objaviti.

"Opet će sada vjerovatno skrenuti pažnju sa ove priče, misleći da će sve zatajiti, ali javnost pamti obećanja vlasti a oktobar je jako blizu", poručio je Šarović.

Možda će vas zanimati


Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Retko kad se slažem s njim ali ovaj put je u pravu

MONDO REPORTAŽE