• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevandić: Mnogo više mladih biće uključeno u institucije

Autor Dragana Božić

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je na Sokocu da očekuje da će ova partija ostvariti najbolji rezultat do sada, da će mlade ljude uključiti u institucije i da će biti mnogo više programa za zapošljavanje u realnom sektoru.

 Srn2022-9-23_2218507_2.jpg Izvor: SRNA/Dobrila Abazović

"Ujedinjena Srpska neće stati i biće jača, a biće jača i Republika Srpska, biće mnogo više mladih uključeno u institucije i u firme, mnogo ljudi će se vratiti iz inostranstva, a biće mnogo više programa za zapošljavanje u realnom sektoru", rekao je na predizbornoj tribini Stevandić, koji je i nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri.

On je istakao da je Ujedinjena Srpska tokom kampanje bila toplo dočekana širom Republike Srpske.

Nosilac liste kandidata Ujedinjene Srpske za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici tri Nenad Prodanović rekao je da da ova partija daje šansu mladima, da ostanu i da zajedno grade Republiku Srpsku.

On je naglasio da će, ukoliko bude izabran u Predstavnički dom parlamenta BiH, na prvom mjestu za njega biti srpski narod i Republike Srspka.

Nosilac liste Ujedinjene za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici osam Slavka Brezo rekla je večeras na Sokocu da je Ujedinjena Srpska prepoznata kao ozbiljna politička organizacija koja bilježi konstantan rast širom Srpske.

Kandidat Ujedinjene Srpske za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici osam Sretko Marjanović sa Sokoca pozvao je sugrađane da podrže Ujedinjenu Srpsku. 

(Srna)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE