• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radović: U Banjaluci pozitivni trendovi u korist Mirka Šarovića i Jelene Trivić

Autor Dragana Božić

Trendovi koje imamo sa biračkih mjesta u Banjaluci idu korist opozicionih kandidata za inokosne funkcije Mirka Šarovića i Jelene Trivić, kazao je večeras Milan Radović, zamjenik predsjednika SDS i predsjednik Gradskog odbora SDS Banjaluka.

 DSC_2223.JPG Izvor: SDS

„Prema podacima koje dobijamo iz gradskih sredina, ali i iz okoline, imamo bolji trend. Razlika kojom Mirko Šarović, vodi u Banjaluci u odnosu na protivkandidata Željku Cvijanović, je manja u od prednosti Jelene Trivić, kandidata za predsjednika Republike Srpske, naspram njenog protivkandidata Milorada Dodika.

„Na Petrićevcu u učionici 7 Šarović ima 203 glasa, a Cvijanović 193, u mjesnoj zajednici Centar „Ivo Anidrić“ Miro Šarović ima 151, a Željka Cvijanović 139, na Starčevici u učionici 034B Mirko ima 228 a Željka 218, na Saračici Šarović 270 a Željka 230, Obilićevo Šarović ima 175 a Željka 166 glasova“, kazao je Radović.

Stevan Salatić, šef Sektora za politiku i medije SDS, je kazao da kada je u pitanju traka za sprskog člana Predsjedništva BiH stranka ima podatke za deset odsto obrađenih rezultata koji dolaze iz nekih opština.

„O nekim trendovima još uvijek ne možemo govoriti jer iz nekih opština nemamo još nijedan rezultat. Možemo govoriti o nekim trendovima u gradovima pojedinačno pa tako možemo reći da Mirko Šarović vodi u Modriči i Šamcu, sa druge strane Željka Cvijanović ima prednost u Laktašima i Čelincu“, naveo je Salatić.

(Mondo)

Možda će vas zanimati


Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE