• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đajić ne ide za Sloveniju, dobio novi direktorski mandat u UKC RS

Autor Dragana Božić

Iako nije uspio da popravi rejting SNSD-a u Banjaluci, sve je izvjesnije da predsjednik Gradskog odbora ove stranke u Banjaluci Vlado Đajić neće pakovati kofere za Sloveniju, kako je to najavio u slučaju da njegova stranka ne pobijedi na izborima.

 Vlado Đajić ponovo direktor UKC-a Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Osim što kandidati SNSD-a vode u trci za predsjednika RS i člana Predsjedništva BiH, Đajić se tri dana pred izbore za svaki slučaj pobrinuo da dobije novi četvorogodišnji mandat na čelu UKC.

„Kada stvarno mi ne bismo pobijedili ubjedljivo, vjerovatno bih otišao raditi u Sloveniju“, rekao je nedavno Đajić gostujući u emisiji „Telering“ na RTRS-u.

Prvi rezultati izbora govore da Đajić neće imati potrebe bilo gdje da ide i da je stranka čiji je član dobila podršku naroda.

Pored toga i Vlada RS se potrudila da doktora zadrži ovdje, piše Capital.

„Prof. dr Vlado Đajić imenuje se za generalnog direktora JZU Univerzitetski klinički centar RS na period od četiri godine“, navedeno je u rješenju koje je Vlada RS donijela 29. septembra i ono je već stupilo na snagu.

Podsjećamo, konkurs za generalnog direktora Univerzitetskog kliničkog centra RS raspisan je polovinom jula, a jedan od uslova bio je i da kandidat ne može biti lice koje je na funkciji u političkoj stranci.

Međutim, nakon što je potvrdio da je konkurisao, Đajić je rekao i da ispunjava uslove jer su, prema statutu SNSD-a, lica na funkciji predsjednik, generalni sekretar i članovi Izvršnog komiteta.

Đajić je Univerzitetskim kliničkim centrom RS rukovodio posljednjih pet godina.

On je prvo 2017. godine kao vršilac dužnosti na direktorskoj poziciji naslijedio doktora Mirka Stanetića, da bi godinu dana kasnije bio imenovan za direktora.

(Capital.ba)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Saša

Podaci su netačni, jedan nivo jeste izgubio i on je plod bog zna kakvog inženjeringa, jednostavno čudno da Željka pobjedi 100 razlike, i da pobjedi za NSRS, PSBiH a izgubi 100 razlike Dodik, i onda se jave poštenjačine iz PDP da su pokradeni. Za Željku je ubjedljivo pobjedio a za Parlament BiH i RS povratio rezultat SNSDa iz najboljih dana

MONDO REPORTAŽE