• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vuković: Poslanici PDP-a su preuzeli mandate, odluka nije bila laka

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

"Poslanici PDP-a su preuzeli mandate i to je odluka koja nije bila laka ali mislimo da je ipak ispravna", kaže zamjenik predsjednika ove stranke, Nenad Vuković.

 Poslanici PDP-a su preuzeli mandate u NSRS Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

"Jasno je svima da je izborni proces bio neregularan ali treba znati da bi eventualnim izostankom iz skupštine u ovom mandatu samo obradovali vlast. Očekujemo od našeg kluba ozbiljan rad i posvećenost. Među poslanicima PDP-a imamo spoj mladosti i iskustva, ali prije svega kvalitet koji će biti vidljiv za one koji budu pratili rad NSRS", stoji u saopštenju PDP-a, koje potpisuje Vuković.

Vuković je u drugom dijelu saopštenja uporedio izbor Milorada Dodika sa izborom Kristijana Šmita, opisujući obojicu istim epitetima.

"Pored gospodina Šmita od sada ćemo imati i gospodina Dodika. Prvom nedostaje odluka Savjeta bezbjednosti UN, a drugom nedostaje odluka naroda u Republici Srpskoj", istakao je Vuković.

On kaže da je, obzirom da je gospodin Šmit rekao da je “na izborima bilo manjih nepravilnosti”, očigledno da je "pomogao gospodinu Dodiku da institucije zažmire na masovne izborne krađe i otimanje narodne volje".

"Sada imamo jednog „turistu“ u zgradi OHR-a i drugog u Palati Republike. Znajući da su prošli izbori, od sada mogu bez tajnih sastanaka, javno nazdravljati uz „Đedovu rakiju“ usvojenim odlukama poput još jednog ANP-a koji korak po korak vodi u NATO savez", zaključuje Vuković.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE