• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNSD o pomoći penzionerima od 60 KM: Čega se pametan stidi...

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Umanjiti ionako nedovoljan iznos podrške jednoj od najugroženijih kategorija društva je u najmanju ruku ponižavajuće, kažu Gradskom odboru SNSD povodom odluke gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da penzioneri dobiju pomoć od 60 KM.

 SNSD pomoć penzionerima Banjaluka Izvor: Brankica Spasenić, mondo.ba

"Zar je to Banjaluka danas? Nećemo to dozvoliti! Osim što gazi po dostojanstvu banjalučkih penzionera, Stanivuković svjesno ignoriše odluke Skupštine koje su obavezujuće i time grad vodi u haos", objavio je GO SNSD na "tviteru".

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković nakon današnjeg sastanka sa predstavnicima udruženja penzionera najavio je da će svi penzioneri sa teritorije grada dobiti jednokratnu pomoć od 60 KM.

Skupština u Banjaluci je ranije ove godine, na prijedlog odborničke većine odlučila da penzioneri dobiju po 100 KM pomoći ali kao umanjenje računa za električnu energiju.

Stanivuković je danas rekao da je prijedlog Gradske uprave bio da penzioneri sa najnižim primanjima dobiju po 100 KM, a ostali niže iznose, ali da su predstavnici udruženja tražili da sve bude raspoređeno “na ravne časti”.

Povezano

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mrgud

Nesto se ne sjecam da su i bivsi gradonacelnici davali novac penzionerim.Pa valjda su penzioneri briga drzave a ne gradova pojedinacno..dok vi tjerate mak na konac sve poskupljuje,ne mogu da zive ni radnici od svojih primanja a kamoli penzioneri.Najbolje je tako,muko moja predji na drugoga...

СА

Е баш та пословица је обиљежје снсд од кад постоји... Са овим су се сложили...

MONDO REPORTAŽE