• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dan grada Laktaši: Otvorena sportska dvorana vrijedna preko dva miliona KM, Dodiku uručen Zlatni grb (FOTO)

Autor Nikolina Damjanić

U Laktašima je povodom Dana grada, 23. aprila, održana svečana akademija. Otvorena je multifunkcionalna sportska dvorana vrijedna 2,4 miliona KM, a predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku uručen Zlatni grb.

 Obilježavanje Dana grada Laktaši Izvor: Twitter/Milorad Dodik

Laktaši 23. april obilježavaju u znak sjećanja na Dan oslobođenja u Drugom svjetskom ratu.

Dodiku je danas u Laktašima uručen Zlatni grb za doprinos razvoju grada. Dodik kaže da ga je to obradovalo jer je priznanje od ljudi sa kojima živi od rođenja i koji znaju za šta se zalagao.

On je istakao da su Laktaši zaslužili status grada u kojem je skoncentrisan značajan dio privrede Srpske i gdje se zaposlen znatan broj ljudi.

"Laktaši su perspektivan grad za život i poslovanje. Ovaj grad sprovodi najbolje planove za privlačenje domaćih i stranih investitora", rekao je Dodik.

On je pozvao investitore da ulažu u Laktaše gdje je veoma povoljan razvojni program zahvaljujući kojem Republika Srpska bolje stoji.

Dodik je podsjetio da je bio jedan od važnijih rukovodilaca ove opštine dok je ona bila izrazio nerazvijena i borila se za svoj status u veoma teškim okolnostima.

Gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić rekao je da je u privredu ovog grada od početka godine uloženo više od 200 miliona KM, a da se kao jedan od najznačajnijih projekata izdvaja izgradnja Srednjoškolskog centra.

On je izdvojio izgradnju drugih objekata i realizaciju više infrastrukturnih projekata, te naveo da će na svečanoj akademiji biti uručeno 14 priznanja za izuzetan doprinos.

Na svečanoj akademiji uručen je Zlatni cvijet mladosti sportisti Nemanji Balabanu za ostvarene izuzetne rezultate u oblasti sporta

Svečanosti su prisustvovali ministar finansija Zora Vidović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Savo Minić, ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Bojan Vipotnik, ministar prosvjete i kulture Željka Stojičić, direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević, te ostale zvanice.

(SRNA/MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

U Laktašima se napravi dvorana za dva miliona a u Banjaluci beton hala 20 miliona, kako to Molimo nadležne da to obrazlože

MONDO REPORTAŽE