• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beogradski list o vili DRAŠKA STANIVUKOVIĆA: "Zlatni" VERSAJ koji vrijedi nekoliko MILIONA (FOTO)

Autor Jana Desovski

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković živi u vili koja vrijedi nekoliko miliona.

 Vila Draška Stanivukovića Izvor: MONDO/U.Arsić/YOUTUBE/AREA7/Screenshot

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, posle priča da je bio u vezi sa pevačicom Tanjom Savić, ponovo je u žiži javnosti zbog estrade, budući da je zabranio nastupe na javnom mjestu reperima Desingerici (Dragomiru Despiću) i Pljugici (Luku Bijeloviću), a založio se i da ostalim izvođačima sa sličnim muzičkim žanrom i problematičnim tekstovima zabrani nastupe u Banjaluci.

Draško je u svom saopštenju na društvenim mrežama naveo da "Banjaluka neće podržati neprimjeren sadržaj", pod čime je mislio na pjesme i nastupe kontroverznog dvojca

"Inače, gradonačelnik Banjaluke živi u vili koja vrijedi nekoliko miliona. Na ovom impozantnom imanju je, između ostalog, i Goga Sekulić snimala spot. Kralj raskoši Draško Stanivuković živi u neviđenom luksuzu", piše beogradski "Blic".

On osim što sjedi na zlatnim garniturama on i hoda po zlatu, prema pisanju izvođača radova, u kuću su ugrađeni mozaici od čistog 24-karatnog zlata i njegovu vilu još nazivaju "Versaj".

Ova luksuzna nekretnina je u vlasništvu Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom. Luksuzna vila, za koju agenti za nekretnine tvrde, da vredi najmanje nekoliko miliona maraka, nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit.

Stanivuković je svojevremeno za ATV rekao je da je vila njegove porodice i do sada bila otvorena za sve koji su željeli da snime video ili fotografije za njihove bitne događaje.Tako je fotografisano 50 matura, 70 rođendana, 30 svadbi, dvije vjeridbe i snimljena 3 spota.

Za sve to, tvrdi Stanivuković, nikome nije naplaćeno.

"Skoro sve knjige koje ima je pročitao, a među brojnim knjigama ima mnoštvo onih koje se tiču srpske istorije, Andrićeva djela, knjiga o Patrijarhu Pavlu... U prostoriji za proslave imaju unikatni namještaj - čuveni Zmijanjski vez, dok se gore nalaze umetnička djela, te pločice rađene sa detaljima čistog 24-karatnog zlata. Tu su i brojne ikone i porodične fotografije".

On je jednom otkrio da je njihova porodična kuća, prema nekim istraživanjima, najfotografisaniji objekat u Banjaluci.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:00
Draško Stanivuković zabranio nastupe u Banjaluci svim trep izvodjačima
Izvor: Instagram
Izvor: Instagram

 (MONDO/Blic)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE