• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ovo je ruganje": U RS će pojeftiniti kobasica, majoneza, začini, deterdžent za suđe i pašteta

Autor Brankica Spasenić

U Narodnoj skupštini RS danas su se mogle čuti kritike upućene Ministarstvu trgovine i turizma RS koje se „pohvalilo“ grupom proizvoda koji će pojeftniti nakon njihovih razgovora sa dobavljačima i trgovačkim lancima u okviru kampanje “Društveno odgovorni”.

 foto 1 5. redovna sjednica NSRS.JPG Izvor: NSRS

Ministarstvo je najavilo da će pojeftiniti tirolska kobasica, majoneza, začini, deterdžent za suđe i pileća pašteta, a na koje će biti ukinuta marža.

„Ministre, nikada vas nisam vidio u restoranu da jedete ove namirnice. Ovo je ruganje i ponižavajuće. Zašto niste naveli udarne prozivode. Šta sljedeće možemo očekivati - konac za zube...“, kazao je danas tokom Aktuelnog časa poslanik Milan Savanović.

Ministar trgovine i turizma RS Denis Šulić je istakao da je ovo samo početak, a da će konačan spisak jeftinih namirnica biti definisan do kraja ove sedmice.

„Nastavićemo sa pozivom odgovornim kompanijama na snižavanju cijena namirnica i svega što može izazvati inflatorne udare“, dodao je Šulić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

BLUES

Besmislene izjave kakve samo slijep čovjek može da iznosi jer ne vidi da još uvjek kako tako postoji srednji stalež LJUDI, kojima je nametnuto sve ono što se kosi sa moralnim i duhovnim vrijednostima i od svih ovih "ljudi" ..ovih ljudi u velikim institucijama..u političkim foteljama, nisu mjerodavni. Dosta toga nisu u stanju da prepoznaju,pa im mi ukazujemo a oni opet ne vide. ....Takva im je karaterna osobina. Nikad nisam gajio simpatiju prema bilo kojem političaru u proteklih skoro 30 godina..za mog života mislim da se neće ni desiti ali volio bi da ovi proizvodi pojeftine. Ove proizvode ja svaki dan koristim za doručak, za večeru..volim majonezu, kobasicu, paštetu..uspijevam nekako da priuštim. ....Ali ja ne jedem paštetu koju volim. Znate..vi ljudi..ja jedem onu paštetu koju mogu da kupim. Puno postoji takvih ljudi. Mi pripadamo srednjem staležu. Kao pripadnik tog stakeža ja sam ponosan..jer ja sam bogat..i volim što sam bogat više nego pare..

MONDO REPORTAŽE